6+1 φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε το Σαββατοκύριακο

Κάνοντας scroll-down το Σ/κ μες στο κυπριακό facebook θα δεις πολλά και διάφορα -σίγουρα, πολύ περισσότερα απ’ ότι τις καθημερινές.

 


Article featured image
Article featured image

Ειδήσεις της βδομάδας που έγιναν viral και παίζουν ακόμα στο newsffed σου, προτάσεις για έξοδο, τραγούδια ψυχοπονιάρικα ή ταξιδιάρικα αλλά και πολλές-πολλές φωτογραφίες, selfies και όχι μόνο.

Αν εστιάζαμε στις φωτογραφίες και αποφασίζαμε να επιλέξουμε μερικές από αυτές που μας έκαναν την περισσότερη εντύπωση, σίγουρα οι 7 πιο κάτω θα ήταν πρώτες ανάμεσα στις επιλογές μας.

Όπως και να το κάνουμε, είναι μερικά πράγματα που ξεχωρίζουν στο newsfeed σου, πράγματα που δεν μπορείς να τα προσπεράσεις γρήγορα, πράγματα που είτε θα κοντοσταθείς για να τα θαυμάσεις, είτε για να προβληματιστείς, είτε απλώς για να γελάσεις με την «ψυσιή» σου.



Απολαύστε υπεύθυνα!



 

Κυκλοφορεί στο κυπριακό facebook και τα σχόλια είναι αχρείαστα

 

Ο χαμένος πίσω από τα γαρύφαλλα Παντελίδης μάς δίνει την απόλυτη φωτογραφία που επιβεβαιώνει πως, η Ελλάδα βγαίνει σιγά-σιγά από την κρίση

 

Ας την έχουν υπόψη στον ΚΟΤ για μια από τις επόμενες καμπάνιες στο εξωτερικό. We love Limassol, we love Cyprus!

 

5 reasons why we should ‪#‎saveakamas (πηγή: 1000eyed)

 

«Stairway to heaven» λέει ένα εύστοχο σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία που, αν καταλάβαμε σωστά, είναι τραβηγμένη από κάποιο κυπριακό σχολείο.

 

Η φωτογράφος Olesia Ghohabi ποστάρει την ίσως ομορφότερη φωτογραφία με τα φλαμίνγκο στην Αλυκή Λάρνακας, συνοδεύοντάς την με τη λεζάντα «Solitude is a kind of freedom - Umberto Eco»

 

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Φυσικής Κληρονομιάς και Βιοποικιλότητας της Κύπρου, φωτογραφίζει αλεπούδες στη Λευκωσία και τις ποστάρει με τη λεζάντα «Τα κοπέλια»

 

Μπόνους, ένα βίντεο με τις λευκωσιάτισσες αλεπούδες (Red fox / Vulpes vulpes) του Γιώργου Κωνσταντίνου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ