«Πριν πάω στον παράδεισο…» [H τελευταία επιθυμία του 8χρονου Dorian]

Ο 8χρονος Dorian Murray, ο οποίος έχει διαγνωστεί από μια σπάνια μορφή καρκίνου, εξέφρασε ως τελευταία επιθυμία… να γίνει διάσημος.

 


Article featured image
Article featured image

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις πως ανταποκρίθηκε ο κόσμος (σε ολόκληρο τον κόσμο), έτσι ώστε να βοηθήσει τον Dorian να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπέροχος από κάθε άποψη πιτσιρικάς Dorian Murray, διαγνώστηκε μετά από μια ιατρική εξέταση ότι πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα, έναν παιδιατρικό καρκίνο που (δυστυχώς) δεν είναι πλέον θεραπεύσιμος.

Ο Dorian είπε στον πατέρα του ότι ήθελε να γίνει διάσημος στην «γέφυρα της Κίνας», εννοώντας το Σινικό Τείχος.

Ο πατέρας του Dorian στη συνέχεια ανέβασε τους διαλόγους του με το αγόρι στο Facebook. «Γεια σου μπαμπά, ξέρεις τι πραγματικά θέλω πριν πάω στον παράδεισο;», ρώτησε τον πατέρα του. «Θα ήθελα να γίνω διάσημος στην Κίνα».

Ο πατέρας του απάντησε διαδίδοντας την επιθυμία του Dorian σε όλο το διαδίκτυο. «Ψάχνω για όποιον μπορεί να γνωρίζει κάποιον στην Κίνα ή σε άλλες χώρες που να θέλει να στείλει μία φωτογραφία στον Dorian με μια πινακίδα που να γράφει #D-STRONG».

 



Η επιθυμία του αγοριού σύντομα προκάλεσε ένα παγκόσμιο κύμα-κίνημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν με πολλή αγάπη!

Μαθαίνοντας την ιστορία του Dorian και την επιθυμία του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις ΗΠΑ και στην Κίνα, όλο και περισσότεροι Κινέζοι άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες τους κρατώντας μια πινακίδα που γράφει #D-STRONG στο Σινικό Τείχος ή και σε άλλες περιοχές της Κίνας. Φωτογραφίες με #D-STRONG ή #Dstrong εμφανίστηκαν από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

«Με πιστεύουν. Και είναι πολύ ωραίο να γνωρίζω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι με υποστηρίζουν» είπε το αγόρι σε ένα τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στο Rhode Island.

 



Dorian's Last Wish

Eight-year-old Dorian Murray has a rare type of cancer and his last wish is to be famous. This is how the world is helping him realize his dream.


Posted by AJ+ on Wednesday, 20 January 2016



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ