Όταν ο DiCaprio δέχθηκε επίθεση από αρκούδα [ΒΙΝΤΕΟ]

Και το μέικ-απ των ειδικών που τα κάνει όλα να φαίνονται τόσο ρεαλιστικά.

 


Article featured image
Article featured image

Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές σκηνές της ταινίας «The Revenant» είναι σαφώς η επίθεση της αρκούδας στον DiCaprio.

Αλήθεια, μπορείς να επιβιώσεις όταν σε έχει κομματιάσει κυριολεκτικά μια τεράστια αρκούδα; Υπό κανονικές συνθήκες όχι, όταν όμως υπάρχει η δίψα για εκδίκηση, τότε ξεπερνιέται ακόμα και ο πόνος.

Μια σκηνή που δεν σου επιτρέπει να πάρεις καμιά ανάσα, με φόντο την την εμβληματική αχαρτογράφητη άγρια φύση των ΗΠΑ και ένας Leonardo DiCaprio που (μετά την επίθεση) έγινε πραγματικά αγνώριστος χάρη στους ειδικούς του μέικ-απ που έκαναν κυριολεκτικά θαύματα.

Δεν ξέρουμε αν η ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ θα πάρει το χρυσό αγαλματάκι Alejandro González Iñárritu και κυρίως αν ο DiCaprio θα βραβευθεί επιτέλους από την Ακαδημία -η ταινία κέρδισε ήδη 3 Χρυσές Σφαίρες εκ των οποίων «Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α' Ανδρικού Ρόλου»), σίγουρα όμως αξίζει με χίλια να πας σινεμά για δεις πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας άντρας όταν το μόνο που επιδιώκει είναι η πιο σκληρή εκδίκηση.

Για να δεις μια ταινία-ύμνο στην ανθρώπινη θέληση.

 




How "The Revenant" makeup artists made Leonardo DiCaprio's bear attack wounds look so real.


Posted by INSIDER on Tuesday, 19 January 2016



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ