Γιατί τα έφηβα κορίτσια βλέπουν γκέι πορνογραφία;

Το πάθος και η αγάπη των στρέιτ ανδρών για τη λεσβιακή πορνογραφία ήταν ανέκαθεν διαδεδομένο και απενοχοποιημένο. Κάτι αντίστοιχο, δεν αντιστοιχούσε για τις στρέιτ γυναίκες και τη γκέι πορνογραφία.

 


Article featured image
Article featured image

Τουλάχιστον όχι μέχρι σήμερα, αφού όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του VICE, από την Ιαπωνία μέχρι τις ΗΠΑ και τη Ρωσία πολλά είναι τα έφηβα κορίτσια που αγαπούν τον έρωτα μεταξύ δύο ανδρών.

Το blog Boys Love World, για παράδειγμα, μαζεύει τα περισσότερα notes του από το ένθερμο κοινό νεαρών κοριτσιών που το παρακολουθεί ενώ ένα άλλο blog που και αυτό ακολουθείται από ένα κυρίως γυναικείο κοινό, είναι το Pretty Gay Boys.

«Τα μοδάτα κορίτσια της χώρας δεν ενδιαφέρονται πολύ για τους straight άντρες», δηλώνει η 20χρονη Anastasia από τη Ρωσία. H Anastasia μάλιστα αρνείται να παρακολουθήσει straight άτομα να κάνουν σεξ. «Δεν έχουμε τίποτα κοινό με αυτούς. Τους αρέσουν οι μπύρες, το ποδόσφαιρο και τα βυζιά. Μας αρέσει η μόδα και οι τάσεις της μουσικής».

Σύμφωνα πάντως με τη ψυχοθεραπεύτρια Anupama Kalyanam, η οποία εργάζεται ως κλινική κοινωνική λειτουργός στη Νέα Υόρκη και ειδικεύεται στην κατηγορία LGBTQ νέων, η νέα αυτή εμμονή συνδέεται με το γεγονός ότι οι έφηβοι είναι απλά έφηβοι.

«Είναι κομμάτι του ευρύτερου φάσματος πόθου και έλξης, μιας και σε αυτές τις ηλικίες το άτομο εξερευνά τα σεξουαλικά ερεθίσματα. Το διαδίκτυο κάνει τον εντοπισμό διαφόρων σεξουαλικών συμπεριφορών πιο εύκολο. Δεν ξέρω κατά πόσο τα έφηβα κορίτσια αυτού του κόσμου θα εντόπιζαν με τόση άνεση την gay πορνογραφία αν δεν υπήρχε το internet».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ