Ένα vegetarian δείπνο [για χορτοφάγους και μη]

Αν νομίζεις πως τα υγιεινά φαγητά, δεν μπορούν να συνδυαστούν με τη νοστιμιά και την παράδοση, τότε δεν έχεις παρά να βρεθείς στο vegetarian δείπνο που διοργανώνει η ομάδα των EVS του Ναυτίλου, για να σου αποδείξουν το αντίθετο.

 


Article featured image
Article featured image

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, στις 20.00, στο Nautilos Youth Center στη Λευκωσία (Αγραφών 11, 2027 Στρόβολος).

Εκεί θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις μια ποικιλία από vegetarian και vegan παραδοσιακά πιάτα από Βουλγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία και Ισπανία.

Και αν τα πιάτα που θα δοκιμάσεις, σου αρέσουν, τότε μπορείς να προμηθευτείς τις συνταγές για να τα φτιάξεις και στο σπίτι.

Θα υπάρχουν επίσης άτομα, τα οποία μπορούν να σου δώσουν συμβουλές για το πώς να γίνεις χορτοφάγος και πώς θα ακολουθήσεις την υγιεινή, ισορροπημένη vegetarian δίαιτα.

Για να δηλώσεις συμμετοχή, πάτησε ΕΔΩ.

Κόστος συμμετοχής: 3€

Όσοι δεν δηλώσουν συμμετοχή, το κόστος θα είναι: 4€

Για περισσότερες πληροφορίες: 7008 8015


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένα λάτιν υπερθέαμα από τον Bad Bunny γεμάτο πολιτικά μηνύματα

Article featured image

Μονοκάμπινο, κυπριώτικο σκετς «Jalla» πολλά στο βίντεο του τραγουδιού που στέλνουμε στη Eurovision

Article featured image

Καιρός: Πότε και πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες;