Στην Πλατεία Φανερωμένης σε περιμένει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ράλι

Όχι δεν θα το πάρεις σπίτι σου, ούτε θα γίνει δικό σου, μπορείς όμως να καθίσεις στη θέση του οδηγού και να νοιώσεις για λίγο την αδρεναλίνη και την ένταση που προσφέρει το αγώνισμα.

 


Article featured image
Article featured image

Από τις 12:00 μέχρι και τις 23:45 σήμερα 1η Οκτωβρίου στην Πλατεία Φανερωμένης ενημερωθείτε για την Super Special Stage η οποία πραγματοποιείται στους Κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με τα promo girls μας, και να καθίσετε στην θέση του οδηγού στο αγωνιστικό αυτοκίνητο που βρίσκεται εκεί.

Οι θεατές που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση αυτή θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για την Super Special Stage και με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του ΚΕΝΘΕΑ.

Επίσης ο κόσμος θα μπορεί δωρεάν να διαγωνιστεί στους αγώνες ράλι με 2 rally simulators τους οποίους προσφέρει η Kinx Esports. Οι τρεις ταχύτεροι έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν  διάφορα δώρα. 

1ST PRICE – 2 X €12 TICKETS

2ND PRICE – 2 X €10 TICKETS

3RDT PRICE – 2 X €5 TICKETS

Οι τρεις πρώτοι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να διαγωνιστούν με τους γρηγορότερους των εκδηλώσεων μας στην τελική εκδήλωση στο KINX ESPORTS στις 14 Οκτωβρίου στις 19:00.

 

Facebook Page: https://www.facebook.com/superspecialstage

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1747128145507967/

Website Link: www.cyrally.com

Last Year Link Videos: https://www.youtube.com/watch?v=asfZDo6GnzE


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ