Serial Griller: κατά συρροή γεύση

Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, αν έχεις πάθος και ψυχή, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα -μόνο την άγνοια και την ανεπάρκεια των υπολοίπων.

 


Article featured image
Article featured image

Γράφει η Σύλια Ιωαννίδου



Οι Serial Grillers, όμως, έχουν αγάπη, πάθος και ψυχή -;oσο για όλους τους μη έχοντες γούστο, αισθητική και γεύση… ακονίζουν μαχαίρια!

Οι ωραίες ιδέες, οι έξυπνες κινήσεις, με ενθουσιάζουν. Όταν έμαθα ότι οι Serial Griller βρήκαν σπίτι δεν μπορούσα να μην πάω. Τους ανακάλυψα λοιπόν στο Δημαρχείο Κερύνειας στην οδό Μάρκου Δράκου εκεί κοντά στο Chateau, σε ένα κήπο κρυμμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το ομολογώ, είναι ο πιο όμορφος κήπος, με πεύκα, με ξύλινα τραπεζάκια, με λαμπίτσες τύπου πετρελαίου και με τον πιο χοντρό γατούλη να σε κοιτάει στα μάτια.

Καθίσαμε στον κήπο και η κούραση μιας ολόκληρης μέρας, εβδομάδας, μήνα… έφυγε από πάνω μας. Δεν ακούγαμε τίποτα, παρά ωραία μουσική με ροκ ρίζες, και τον ψίθυρο της διπλανής παρέας. Ησυχία, χαμόγελα, και όρεξη να τα φάμε όλα!

Ο κατάλογος μην φανταστείς ότι είναι υπερπαραγωγή, είναι όσο πρέπει. Έχεις επιλογές σε burgers, από απλά, Serial, Μεξικάνικα, cheese, Hawaiian μέχρι spare ribs και κοτόπουλο σε τέταρτο και μισό. Όλα συνοδεύονται με πατατούλες φρέσκιες wedges και σαλάτα coleslaw.

Πήρα μια υπέροχη draught μπύρα βελγική μοναστηριακή, την Grimbergen και πραγματικά εγώ που δεν πίνω μπύρα, ήπια pint! Το συνοδεύσαμε με nachos με τυρί. Σε λίγο ήρθαν τα spare ribs που ήταν μέλι. Εγώ, περίμενα με ανυπομονησία το κοτόπουλό μου που -μεταξύ μας- δεν παιζόταν.

Φάγαμε σε ένα πραγματικά υπέροχο, ευρωπαϊκό περιβάλλον, ναι ευρωπαϊκό. Δεν ακούγαμε τίποτα από φωνές, καυγάδες, γέλια, τσιριχτά και ότι άλλο παρενοχλεί την ζεν μας φύση. Σε δύο βδομαδούλες σε ενημερώνω ότι θα μπορείς να απολαύσεις και χορτοφαγικά burgers, καθώς και chicken burger. Ο χώρος ακόμα διαμορφώνεται. Άλλωστε,  βρίσκεται σε ένα δημαρχείο μιας περιοχής, της Κερύνειας, που ηθελημένα ή μη, κάποιοι την έχουν ξεγραμμένη. Ο Γιώργος και ο Ανδρέας με μνήμες ξεθωριασμένες διατηρούν τη φλόγα της αναμμένη. Ακόμα και αν αυτή προέρχεται από τα κάρβουνά τους.



Serial Griller

Λεωφόρος Μάρκου Δράκου 8, Λευκωσία

Πληρ. 70007127 / 99471470 / 99455009

 

ΥΓ Τα παιδιά, από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, θα βρίσκονται με την καντίνα τους έξω από το Ριάλτο, για το 6o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ