Σε εκδήλωση στη Λεμεσό σέρβιραν φαγητό πάνω σε γυμνό σώμα γυναίκας

Σκηνικό που θύμιζε απόσπασμα από την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», ή τον «Καλιγούλα», με τον ερωτισμό να είναι διάχυτος στον αέρα.

 


Article featured image
Article featured image

Κάπως έτσι μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει το σκηνικό που στήθηκε χθες στον «Πολυχώρο Ρόδι», για τα εγκαίνια της έκθεση «18+» στη Λεμεσό.

Οι καλεσμένοι όχι μόνο θαύμασαν ένα πρωτότυπο θέαμα, αλλά δοκίμασαν και ιαπωνική κουζίνα κατευθείαν από το σώμα μιας γυμνής γυναίκας, με τα χέρια ή με chopsticks.

Η τολμηρή έκθεση «18+» που ξεκίνησε χθες στη Λεμεσό, μεταξύ των εκθεμάτων που παρουσίαζε με κεντρικό άξονα το γυμνό σώμα, είχε και ένα ζωντανό μοντέλο, το οποίο βρισκόταν σε ένα από δωμάτια του χώρου και σέρβιρε φαγητό… πάνω στο σώμα του.

Το γυμνό μοντέλο, ήταν ξαπλωμένο σε ειδική βάση, χωρίς καθόλου ρούχα, ενώ το κορμί της ήταν καλυμμένο με διάφορες λιχουδιές της ιαπωνικής κουζίνας.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τέλος του μήνα Οκτωβρίου και θα φιλοξενεί συνολικά 18 καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία και Γαλλία, οι οποίοι θα παρουσιάσουν μέσα από τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, το γυμνό σε όλες σχεδόν τις μορφές τέχνης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ