Κύπριος σχεδιαστής βάζει τη σφραγίδα του στο διάσημο μποτάκι της CAT

Πάνε ακριβώς 25 χρόνια από τότε που Caterpillar κυκλοφόρησε τη μπότα Colorado, το πιο διάσημο ίσως σχέδιό της.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα παπούτσι που επινοήθηκε και δημιουργήθηκε το ‘91 κυρίως για την εργατική τάξη, κατάφερε καθ’ όλη τη διάρκεια των 90s αλλά και μετέπειτα να αγαπηθεί από καθημερινούς ανθρώπους και να εξελιχθεί σε fashion statement για χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Συχνά, πολλοί το μιμήθηκαν αλλά κανένας δεν κατάφερε να φτάσει τη φήμη του, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της CAT.

Φέτος, με αφορμή τα 25χρονά του, η εταιρία δίνει την ευκαιρία σε 25 άτομα καλλιτέχνες από διάφορα μέρη του πλανήτη, και με διάφορες ιδιότητες, να φιλοτεχνήσουν από ένα Colorado. Να βάλουν τη σφραγίδα τους στο κλασσικότατο μποτάκι.

Μεταξύ τους, ένας Έλληνας graffiti street artist αλλά και ένας Κύπριος σχεδιαστής μόδας.

Ο λόγος για τον Gregory Morfi, του οποίου το σχέδιο ονομάζεται «Cat Splash». Όπως χαρακτηριστικά γράφει ένας fashion lover στην επίσημη ιστοσελίδα της CAT, «μερικές φορές οι απλές ιδέες είναι και οι καλύτερες. Νομίζω πως το εν λόγω σχέδιο είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές».

 



Δείτε εδώ και τα 25 σχέδια και κάντε share στο facebook αυτό που σας αρέσει, με τη δυνατότητα να το κερδίσετε -στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 25χρονα του δημοφιλούς σχεδίου.



#25COLORADO

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ