«Ελύσαμεν ούλλα τα προβλήματα μας, θέλουμε τζαι ράλι»

Το timeline μας στο Facebook έγινε και πάλι η «πλατεία» όπου αρκετοί συμπολίτες μας βγήκαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τη διεξαγωγή του Cyprus Rally και δη της Super Special Stage στο κέντρο της Λευκωσίας -κατεχόμενης και ελεύθερης.

 


Article featured image
Article featured image

Παρόλο που είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί (πέρσι μάλιστα είχαμε πιάσει τα εύσημα από την παγκόσμια ομοσπονδία για την εξαιρετική διοργάνωση και δη για το ψηλό επίπεδο ασφάλειας), παρόλο που είχαν γίνει ανακοινώσεις για τις διευθετήσεις της τροχαίας, παρά τη σημαντικότητα του αγώνα, πολλοί συμπολίτες μας πόσταραν μαινόμενοι στα κοινωνικά δίκτυα.

Εντάξει, κάποιοι μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν λιγάκι, ίσως όμως να μην σκέφτηκαν…

- Ότι αγώνες γίνονται και αλλού. Όπως μας υπενθυμίζει με σημερινό post του ο Μίλτος Σουτζής, ο οποίος εργάζεται στο Γραφείο Τύπου της διοργάνωσης του Cyprus Rally, σε Monaco (Montecarlo), Βαρκελώνη (Ισπανία), Atlantic City (New Jersey), Λονδίνο (Η.Β.) και αλλού κλείνουν μάλιστα ολόκληρες οι πόλεις για την πραγματοποίησή τους.

- Ότι ο αγώνας προβάλλεται μέσω του Eurosport και άλλων δικτύων σε ολόκληρο τον κόσμο και τον παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές.

- Ότι ο αγώνας προβάλλει την Κύπρο στο εξωτερικό, ως τουριστικό προϊόν, με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Ειδικά η live μετάδοση της Golden Stage 2, όπου τα πλάνα προβάλλουν τις όμορφες παραλίες στην περιοχή Μενεού, είναι σίγουρα μια εξαιρετικά αποτελεσματική διαφήμιση!

- Ότι στην Κύπρο για τον αγώνα βρίσκονται σπουδαίοι οδηγοί, όπως ο Ρώσος Alexey Lukyanuk που είναι No2 στην κατάταξη του ERC (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι), ο Λετονός Ralfs Sirmacis που είναι No3 στο ERC, ο πρωταθλητής στον Λίβανο Roger Feghali, ο Ελλαδίτης Λάμπρος Αθανασσούλας που ήρθε δεύτερος στο Ράλι Ακρόπολης και έφερε πολύ καλά αποτελέσματα στο WRC και ο οποίος μάλιστα θα τρέξει με Ford Fiesta R5 που θα τρέξουν και οι μεγάλοι οδηγοί.

- Ότι ο Εθνικός μας αγώνας που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή 7-9 Οκτωβρίου, το CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally 2016, είναι το μοναδικό ράλι στον κόσμο που μετρά σε δύο περιφερειακά πρωταθλήματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA). Το ευρωπαϊκό και της Μέσης Ανατολής.

- Ότι το αποκορύφωμα της επιτυχίας της Υπερειδικής, από την πρώτη χρονιά που διεξήχθη, ήταν και η αναφορά της στη ετήσια έκθεση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ως «το επιτυχέστερο μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης από το 1974». Μάλιστα, φέτος στον αγώνα θα συμμετάσχει και ο Rauf Denktas, εγγονός του γνωστού Τ/κ πολιτικού, αλλά και ο πολύ καλός Τ/κ οδηγός Mustafa Bulutoglulari.

- Ότι τον αγώνα μπορείς να τον παρακολουθήσεις με ασφάλεια, μαζί με ολόκληρη την οικογένειά σου, ως ακόμα ένα σημαντικό αθλητικό-πολιτιστικό γεγονός στο οποίο η Κύπρος παίρνει τα εύσημα!



Όλες τις λεπτομέρειες, τόσο για τα σημεία πώλησης εισιτηρίων όσο και για τα σημεία θέασης μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.



H CITY πάντως θα είναι εκεί!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ