Μια αλλιώτικη θεατρική παράσταση

«Το Ροζ Φεγγάρι και η Πορτοκαλιά Γη». Μία τριλογία. Τρεις αυθεντικές μικρές ιστορίες, που δημιούργησε η φαντασία ενός κοριτσιού τεσσάρων μόλις χρόνων. Οι τρεις ιστορίες χάρισαν την έμπνευση γι’ αυτή τη devised θεατρική παράσταση.


Article featured image
Article featured image

Δύο αδερφές παίζουν στο δωμάτιό τους και αφήνουν τη φαντασία τους να τις παρασύρει σε άλλους κόσμους. Συναντούν ήρωες, μυστήριο, περιπέτειες, αναζητήσεις, μάγισσες, βασιλιάδες και μέσα από αυτά ανακαλύπτουν τη σχέση τους, το παιχνίδι τους, την αγάπη τους. Η διαδραστική αυτή θεατρική εμπειρία αγκαλιάζει τον θεατή, τον θεωρεί μέρος της παράστασης και τον αναδεικνύει σε έναν από τους συντελεστές της. Ενθαρρύνει τα παιδιά να δουν και να καλλιεργήσουν τη δική τους ευρηματικότητα, να εξωτερικεύσουν δημιουργικά τον ενθουσιασμό τους και να απελευθερωθούν μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα παιγνιδιού.

Η πρεμιέρα θα δοθεί την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 στις 4 μ.μ., στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Space, Κωστή Παλαμά 12, στη Λευκωσία, 1096. 

Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή έως τις 4 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. και 4 μ.μ. (εκτός 12/11, 13/11, 19/11 και 20/11).

Εισιτήρια και κρατήσεις: τηλ. 97643644.

 

Συντελεστές:

Αυθεντικές Ιστορίες: Λία Πέτρου

Ιδέα - Παίζουν: Λένα Κάσιου, Άνθη Κέττηρου

Δημιουργικοί συνεργάτες: Λύδια Μανδρίδου, Μαρίνα Χατζηλουκά

Κοστούμια: Νεφέλη Σιδηροπούλου.

Μουσική: Λένα Κάσιου

Κίνηση: Άνθη Κέττηρου

Φωτισμός - Ήχος: Κώστας Χαραλάμπους


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ