Η γραφική Βαβατσινιά μέσα από 10 όμορφες φωτογραφίες

Όσες φορές κι αν έχεις πάει σε ένα μέρος, όσες φορές κι αν έχεις δει ένα τοπίο, όσες φορές κι αν έχεις επισκεφτεί ένα χωριό, πάντοτε ένας φωτογράφος μπορεί να σε εκπλήξει (ευχάριστα) με τη δική του ξεχωριστή ματιά.

 


Article featured image
Article featured image

Πχ, ενώ έχουμε πάει δεκάδες φορές στη γραφική Βαβατσινιά, που σαφέστατα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα χωριά της επαρχίας Λάρνακας αλλά και τα πιο κοσμοπολίτικα, αφού οι απανταχού καλοφαγάδες ξέρουν πολύ καλά πως εκεί θα βρουν εξαιρετικά κυπριακά πιάτα στις 3 ταβέρνες του χωριού, εντούτοις ο φωτογράφος Γιώργος Μιχαήλ κατάφερε να μας δώσει εικόνες μέσω μιας λίγο πιο ενδιαφέρουσας οπτικής γωνίας.

Πλέον ξέρεις, λοιπόν, ότι την επόμενη φορά που θα βρεθείς εκεί, κι αφού απολαύσεις τταβά, μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια και άλλους μεζέδες σε μία από τις ταβέρνες «Βαβατσινιά» (Τάκης) και «Μαρία», πριν φύγεις από το χωριό, απαραίτητα πρέπει να κάνεις και μια βόλτα στα στενά σοκάκια για να θαυμάσεις το τοπίο.

Ενημερωτικά, σε μια από τις επερχόμενες εκδόσεις της Κυριακάτικης Σημερινής, θα υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ για τη Βαβατσινιά, ενώ στην αμέσως επόμενη έκδοση (Κυριακή 13/11) θα δημοσιευθεί ένα ρεπορτάζ για το παρακείμενο χωριό Άγιοι Βαβατσινιάς.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ