Ένα event στην παλιά Λευκωσία σπάει όλα τα καλούπια

Σε μια εποχή που όλα είναι μέσα σε κουτιά, κι όλα τα κουτιά έχουν ετικέτα, που τα στερεότυπα δημιουργούν όλο και μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις και ακόμα μεγαλύτερες ομοιότητες και που όλη μας η ζωή εμφανίζεται στα timelines των social media μέσα από μια selfie και πολλά hashtags.

 


Article featured image
Article featured image

Εμφανίζονται κάποια πράγματα όμως που σπάνε αυτά τα καλούπια, δεν ανήκουν σε καμιά κατηγορία, δεν έχουν καμιά ετικέτα και δεν μπορούν να περιγραφούν με κανένα hashtag! Είναι #untaggable!

#Untaggable είναι και το event που θα διοργανώσει η Audi, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας, μέσα από το οποίο οι VIP προσκεκλημένοι του θα ζήσουν μια παντελώς διαφορετική εμπειρία, ιδιαίτερα για τα κυπριακά δεδομένα!

Trendy, fashionable, γεμάτο μουσική από τους Djs Andy Pervinca, Cotsios o Pikatillis, Mr. Fox & Demi Consta και signature cocktails, και όλα αυτά μέσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο και ντιζαϊνάτο χώρο, τον οποίο επιμελήθηκαν οι Afro Banana Republic σε συνεργασία με την Innovation/Leo Burnett.  

 Το #Untaggable είναι ένα από τα much anticipated και talk of the town events του 2016. Ένα exclusive event όπου celebrities, socialite και άλλα σημαντικά πρόσωπα της Κύπρου θα δώσουν το παρών τους. Την unique #untaggable εμπειρία θα ζήσουν επίσης ακροατές επιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών και fans του Audi Cyprus FB Page με VIP προσκλήσεις που θα δίνονται μέσα από διαγωνισμούς τόσο ραδιοφωνικά όσο και στα social media!

Η Audi διοργανώνει αυτό το event με την ευκαιρία λανσαρίσματος του νέου της μοντέλου Q2 το οποίο, όπως και το event, είναι untaggable. Είναι δηλαδή ένα αυτοκίνητο που δεν μπορείς να το ορίσεις ούτε και να το περιγράψεις, εγκαινιάζει όμως μια νέα κατηγορία στην Audi και στο lifestyle των οδηγών: trendy, fashionable και με ιδιαίτερη έμφαση στο design element.

  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ