Στην Κύπρο η 33η Βρετανική Εκπαιδευτική Έκθεση

Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου, το British Council διεξάγει την 33η Βρετανική Εκπαιδευτική Έκθεση στο Hilton Cyprus για σπουδές το Ηνωμένο Βασίλειο.

 


Article featured image
Article featured image

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία και μέσω της παρουσίας εκπροσώπων 67 Βρετανικών Εκπαιδευτικών Ινστιτούτων, αλλά και παρουσιάσεων, θα προσφέρει μια ολιστική ενημέρωση για τις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

Στόχος της έκθεσης είναι η πληροφόρηση μαθητών, φοιτητών και γονέων για τα  προγράμματα σπουδών που το κάθε πανεπιστήμιο προσφέρει καθώς και για τα διαθέσιμα προγράμματα οικονομικής στήριξης και χρηματοδότησης.  

Πέραν αυτού, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και μαθητές θα μπορούν να λάβουν ενημέρωση και βοήθεια από τους συμβούλους του British Council για τη συμπλήρωση των αιτήσεων τους.  

Η έκθεση πραγματοποιείται με τη στήριξη της UNITE STUDENTS και του IELTS και θα είναι ανοιχτή τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή από τις 15:00 μέχρι και τις 20:30.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προεγγραφτούν ηλεκτρονικά στο www.britishcouncil.com.cy/events/education-uk-exhibition.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το British Council στο 22585000 ή να επισκεφθείτε το www.britishcouncil.com.cy/events/education-uk-exhibition.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ