Έφυγε από τη ζωή ο «Ταξίαρχος Θεοχάρης»

Μια από τις πιο εμβληματικές παρουσίες των 90s, ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του σκληρού Ταξίαρχου Θεοχάρη, στη σειρά Καλημέρα Ζωή του Νίκου Φώσκολου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.


Article featured image
Article featured image

Ο ηθοποιός που εδώ και αρκετό καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Μεταξά», δίνοντας το δικό του αγώνα ενάντια στην ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

Σε μια από τις τελευταίες του τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ο Γιώργος Βασιλείου είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του, προτρέποντας όλους να κόψουν το τσιγάρο.

«Αυτό που έπαθα, το έπαθα από το τσιγάρο. Κάπνιζα δύο πακέτα την μέρα. Γι’ αυτό τώρα, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, ένα πράγμα λέω σε όλους: ‘Κόψτε το τσιγάρο’», είχε πει σε συνέντευξή του των περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Γιώργος Βασιλείου γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1950 και είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Την περίοδο 2004 – 2007, διετέλεσε βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Πειραιά με την Νέα Δημοκρατία, ενώ ήταν και επίτιμος πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Τμήματος του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας.

Αντίο Ταξίαρχε Θεοχάρη

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ