Φραγκούλης και Περρής μαζί στην Κύπρο

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής, με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ «Κιβωτός» θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από συναυλίες.

 


Article featured image
Article featured image

Οι εμφανίσεις τους θα γίνουν σε πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου παρουσιάζοντας τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε στις αρχές Μαΐου.

Ο Μάριος και ο Γιώργος με την «Κιβωτό», σας χαρίζουν απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια του ‘80 και ’90, που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί αυτής της γενιάς.

Τραγούδια που άγγιξαν τις καρδιές μας, όπως δημιουργίες των Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Γαλάνη, Μικρούτσικου, Αντύπα, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Γκανά, Καββαδία, Αδελφών Κατσιμίχα, Μαχαιρίτσα, Καραΐνδρου, Ιωαννίδη, Λάγιου, Χατζιδάκι και Γκάτσου, σε νέες, ευφάνταστες και σύγχρονες ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής θα συμπαρασύρουν το κοινό σε βραδιές μέθεξης και θα θυμίσουν σε όλους τη δύναμη της μουσικής.

Με την «Κιβωτό», οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται στον κόσμο συναυλίες που θα σιγοψιθυρίζει από την αρχή ως το τέλος, θα ερωτευτεί, θα ονειρευτεί, θα σκεφτεί διαφορετικά, θα νιώσει ξανά την ελπίδα και θα πιστέψει στα θαύματα.

Η «Κιβωτός» φέρνει την αισιοδοξία και την καλή μουσική στην Κύπρο με συναυλίες που θα παρουσιασθούν:

Στις 19 και 20 Νοεμβρίου στο πλήρες ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο «Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού» και στις 21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου .

Ώρα έναρξης: 20.30

Προπώληση εισιτηρίων:

Για Λεμεσό – www.soldoutTickets.com.cy & Παττίχειο θέατρο Λεμεσού 

Τηλέφωνο: 25377277

Για Λευκωσία – www.tickethour.com.cy

Πληροφορίες: 25-372855


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ