Τριήμερα υπαίθρια εργαστήρια φωτογραφίας σε χωριά της Κύπρου

Το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 ανακοινώνει μια σειρά από τριήμερα φωτογραφικά εργαστήρια στην Κυπριακή ύπαιθρο μαζί με τον Κύπριο φωτογράφο Silvio Rusmigo. 

 


Article featured image
Article featured image

Τα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά αυτά εργαστήρια φωτογραφίας απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στη φωτογραφία, ανακαλύπτοντας παράλληλα την Κυπριακή ύπαιθρο μέσα από τον φωτογραφικό φακό.

Οι φωτογραφικές περιπλανήσεις θα δώσουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να επισκεφθούν και να αποτυπώσουν φωτογραφικά ανεξερεύνητες περιοχές της Κύπρου, υπό τη συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση του επαγγελματία φωτογράφου Silvio Rusmigo.

Όλα τα εργαστήρια φωτογραφίας πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες και περιλαμβάνουν διαμονή, διακίνηση και διατροφή.

 



 

Χωριό Ασκάς και Περιοχή Πιτσιλιάς [25 - 27 Νοεμβρίου]:

Η επόμενη φωτογραφική εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Πιτσιλιάς και το χωριό Ασκάς, από τις 25 μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2016. Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν στο χωριό Ασκάς, σε πετρόκτιστο, παραδοσιακό αγροτουριστικό κατάλυμα. Ανάμεσα στα σημεία ενδιαφέροντος είναι τα τεισιά της Μαδαρής, το δάσος του Μαχαιρά και το γραφικό χωριό Ασκάς.





Τρεις Ελιές - Δάσος Πάφου [9 - 11 Δεκεμβρίου]:

Η φωτογραφική εξόρμηση στις αρχές Δεκεμβρίου θα επικεντρωθεί στην εύφορη κοιλάδα της Μαραθάσας, καθώς και στο πλούσιο οικοσύστημα που συναντά ο επισκέπτης στο δάσος της Πάφου. Τα ενετικά γεφύρια, τα ποτάμια που ρέουν μέσα από τα δάση, οι καταρράκτες, και η μαγευτική ομορφιά των βουνοπλαγιών είναι μερικά από τα τοπία και στιγμιότυπα που θα πρωταγωνιστήσουν στις φωτογραφήσεις. Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν στο χωριό Λεμύθου, σε πετρόκτιστο, παραδοσιακό αγροτουριστικό κατάλυμα.

Για να κλείσετε θέση: info@cyprus6x6.com, +357 25354810

Βρείτε μας στο Facebook: 6x6 Centre for Photography


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ