Κομμωτήριο στη Λευκωσία προσφέρει δωρεάν κόψιμο μαλλιών και χτένισμα σε καρκινοπαθείς

Κάθε Δευτέρα, από τις 9.00 μέχρι τις 17.30, η ομάδα του κομμωτηρίου Adam & Eve Hairdressing, στη Λευκωσία, προσφέρει δωρεάν κόψιμο μαλλιών και χτένισμα προς όλους τους καρκινοπαθείς.

 


Article featured image
Article featured image

Σίγουρα, η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια ενός καρκινοπαθούς να νικήσει την αρρώστια κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. «Θεωρώ την ψυχολογία ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπείας του καρκίνου» είχε πει χαρακτηριστικά ένας Κύπριος ογκολόγος σε μια πρόσφατη συνέντευξη στη City.

Ως εκ τούτου, η εμφάνιση, η περιποίηση, η ομορφιά, σίγουρα βοηθάνε στο ψυχολογικό κομμάτι και πόσω μάλλον όταν σου δίνεται η ευκαιρία να περιποιηθείς τον εαυτό σου χωρίς κανένα κόστος, με τη βοήθεια μάλιστα της ομάδας ενός κομμωτηρίου που μετρά 15 χρόνια λειτουργίας.

Η πράξη αυτή εκ μέρους του ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου Πανίκου Κωνσταντίνου και της υπόλοιπης ομάδας του Adam & Eve πηγάζει από μια ανάγκη να προσφέρει χαμόγελα και αυτοπεποίθηση σε κόσμο, αφού ο ίδιος, έχοντας βιώσει περιστατικά καρκίνου στο πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον του, ξέρει πόσο σημαντικός είναι ο παράγοντας ψυχολογία σε αυτή την περίπτωση.

Σημαντικό δε, είναι πως το Adam & Eve διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από οργανικές βαφές μαλλιών, ιδανικές για καρκινοπαθείς και όχι μόνο που θέλουν να αποφύγουν τις συμβατικές βαφές.

Για διευθέτηση ραντεβού επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22517666, 22517977 ή μέσω facebook στο AdamEveHairdressing.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ