Χριστουγεννιάτικο ράλι ιστορικών και κλασσικών αυτοκινήτων

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου σε συνεργασία με το Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου, διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά το φιλανθρωπικό Christmas Touring Rally.

 


Article featured image
Article featured image

Στόχος και του φετινού αγώνα είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για παροχή γεύματος σε όλες τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσοτέρους συνανθρώπους μας να περάσουν τις μέρες των εορτών χωρίς να στερηθούν βασικά αγαθά.

Η εκκίνηση της περιήγησης θα δοθεί, στο χώρο του Μουσείου Αυτοκινήτου στην οδό Επιμηθέως στις 09:01 την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της ανατολικής Λεμεσού, με στάση για καφέ στο χωρίο Αρακαπάς και τερματισμό στο χωριό Φαρμακάς όπου θα ακολουθήσει ειδική δοκιμασία δεξιοτεχνίας οδήγησης, γεύμα και απονομή βραβείων και αναμνηστικών.

Η εισφορά συμμετοχής για διμελές πλήρωμά είναι 55 Ευρώ για μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. και 60 ευρώ για μη μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση 20ευρώ και 10 Ευρώ για παιδία κάτω των 12 ετών.



Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει:

1. Καφές, τσάι και σνακ στο σημείο εκκίνησης  (Μουσείο Αυτοκινήτου)

2. Πλούσιο γεύμα μπουφέ και ποτό/αναψυκτικό

3. Αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής για κάθε πλήρωμα

4. Βραβεία διαγωνιζομένων ανά κατηγορία

5. Ασφάλεια διαγωνιζομένων

Ο Άγιος Βασίλης θα επισκεφθεί τα παιδιά για να τους φέρει δώρα! Με στόχο την ενίσχυση του σκοπού, στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν και μη κλασικά οχήματα καθώς θα υπάρχει κατηγορία Χ.

Τελευταία μέρα συμμετοχών: Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 – 17:00 θα υπάρχει γραμματεία καθώς και ενημερωτική παρουσίαση για τo ειδικό αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, στα γραφεία του Μουσείου Ιστορικού και Κλασσικού Αυτοκινήτου, στην οδό Επιμηθέως, 3056, Λεμεσός.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα πιο πάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ., στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252626 ή μέσω email: likokclub@cytanet.com.cy.

Πληροφορίες μπορείτε επίσης να βρείτε στη σελίδα της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. στο Facebook.

Συνημμένα θα βρείτε το διαφημιστικό φυλλάδιο της εκδήλωσης, την Αίτηση Συμμετοχή και το χάρτη της διαδρομής.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ