Αυτός είναι ο δημοφιλέστερος και πιο αστείος μπαμπάς του YouTube [ΒΙΝΤΕΟ]

Είναι μόλις 28 ετών, έχει δύο μικρές κόρες (3,5 και 1,5 ετών) και μπόλικο χιούμορ.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Τζόρνταν Γουότσον από τη Νέα Ζηλανδία εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει ο πιο διάσημος μπαμπάς παγκοσμίως μέσω του Youtube, με ένα πολύ απλό τρόπο, δίνει συμβουλές προς νέους γονείς, με πρωταγωνίστριες τα παιδιά του. Ο Γουότσον, αποφάσισε να φτιάξει το δικό του κανάλι στο Youtube, πριν από λίγο καιρό, για να μεταφέρει σε όλους τους νέους γονείς τις πολύ σημαντικές γνώσεις που απέκτησε από την εμπειρία του ως πατέρας. Ή μήπως όχι;

Με την ονομασία «How to dad», ο Νεοζηλανδός δημιουργεί κάθε βδομάδα ένα απίστευτα χιουμοριστικό βίντεο με τις κόρες τους, τις οποίες χρησιμοποιεί ως «πειραματόζωα» για να εφαρμόσει τις ανορθόδοξες συμβουλές του.

Κάθε βίντεο έχει και μια διαφορετική θεματική τύπου, «Πώς να αλλάξεις την πάνα στο μωρό σου», «Πώς να ταξιδέψεις με ένα μωρό», «Πώς να ντύσεις ένα μωρό το πρωί», «Πώς να γυμναστείς με ένα μωρό» και άλλα παρόμοια «πρακτικά», τα οποία όμως στην πραγματική ζωή αν τα εφαρμόζεις, μπορεί και να σε ψάχνουν από την πρόνοια!

Βέβαια μέσα από την υπερβολή και του χιούμορ του κάθε βίντεο, υπάρχουν και μικρές δόσεις αλήθειας και όσοι είναι νέοι γονείς και ειδικά οι νέοι πατεράδες, θα νιώσουν τον Γουότσον λίγο περισσότερο.

Όπως και να έχει ο ίδιος φαίνεται να το απολαμβάνει και να το χαίρεται μαζί με τα παιδιά του, δημιουργώντας παράλληλα ένα τεράστιο κοινό το οποίο ανταποκρίνεται σε όλα αυτά που δημιουργεί.

«Σκέφτομαι κάτι αστείο και κάνω το γύρισμα. Δεν έχω κανέναν προγραμματισμό. Δεν υπάρχει. Απλώς μου αρέσει να παίζω με τα παιδιά μου. Είμαι ένας τυπικός πατέρας Kiwi και παρουσιάζω με λίγο υπερβολικό τρόπο διάφορα θέματα. Από τη στιγμή που βάζω την κάμερα στο on, αρχίζω να κάνω το τυπικό χιούμορ των Kiwi», δηλώνει ο δημιουργός.

Ο Τζόρνταν Γουάτσον που μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν κηπουρός, σήμερα δηλώνει τηλεοπτικός παραγωγός, ενώ χάρη στην τεράστια επιτυχία των βίντεο «How to Dad» εξέδωσε στις 28 Οκτωβρίου και το πρώτο ομώνυμο βιβλίο του με χιουμοριστικές οδηγίες και φωτογραφίες που απευθύνονται σε νέους γονείς.

«Μην νομίζετε πως με τα παιδιά μου παίζω όλη την ώρα, όπως στα βίντεο. Είμαι ακριβώς όπως όλοι οι νέοι γονείς. Δεν κοιμάμαι, τα κυνηγάω από πίσω, τρίζω τα δόντια όταν τα βλέπω να… ζωγραφίζουν τον τοίχο… Στα βίντεο απλώς τα πετυχαίνω στα καλύτερά τους – όταν έχουν τέλεια διάθεση και θέλουν παιχνίδι.

Και με αυτά τα βίντεο απλώς θέλω να θυμίσω στον εαυτό μου και στους άλλους γονείς, ότι πού και πού, πρέπει να χαλαρώνουμε και να απολαμβάνουμε μαζί τους».


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ