Τα Starbucks κάνουν 4 ολοήμερα χριστουγεννιάτικα πάρτι

Η πιο χαρούμενη και εορταστική περίοδος του χρόνου έρχεται και τα Starbucks ετοιμάζονται να την γιορτάσουν, όχι με ένα αλλά με τέσσερα ολοήμερα πάρτι με πολλές εκπλήξεις σε όλες τις πόλεις.

 


Article featured image
Article featured image

Τα καταστήματα Starbucks φοράνε τα γιορτινά τους και μας καλούν να διασκεδάσουμε με μουσική, χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και τα χριστουγεννιάτικα ροφήματά τους, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου σε Λευκωσία (Κεντρικό) και Λάρνακα και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου σε Λεμεσό (Γερμασόγεια) και Πάφο.

Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε από το 11:00 πρωί και κρατάνε μέχρι τις 19:00 το βράδυ, με πολλές ψυχαγωγικές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, όπως χειροτεχνίες, παιχνίδι με αγαπημένες μασκότες, face-painting και αφήγηση παραμυθιών.

Τα πάρτι έχουν επίσης φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος αγάπης και προσφοράς για όλους.

Έτσι τα Starbucks καλούν το κοινό να στηρίξει μαζί τους το «Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά», που επικεντρώνει τις δράσεις του στο δικαίωμα κάθε παιδιού να ονειρεύεται τη ζωή με αξιοπρέπεια, όχι μόνο ως δυνατότητα επιβίωσης σήμερα, αλλά με προοπτική και ελπίδα για το μέλλον.

Για το σκοπό αυτό στα καταστήματα Λευκωσίας (Κεντρικό) και Γερμασόγειας θα διατίθενται προς πώληση χειροποίητα αντικείμενα από την Κένυα και άλλα προϊόντα του ιδρύματος, με στόχο την οικονομική στήριξή του.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ