To Andrey & Julia Dashin’s Foundation στηρίζει τα «Ανοιχτά Χέρια» και το «Κοινωνικό Παντοπωλείο»

Ως μέρος της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας του, που στόχο έχει να προσφέρει χαρά και στήριξη σε αυτούς που έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια των εορτών, το Andrey & Julia Dashin’s Foundation ανακοίνωσε πρόσφατα μια γενναιόδωρη εισφορά στα κοινωνικά προγράμματα «Ανοιχτά Χέρια» και «Κοινωνικό Παντοπωλείο», που αποτελούν πρωτοβουλίες του Δήμου Λεμεσού.

 


Article featured image
Article featured image

Το πρόγραμμα «Ανοιχτά Χέρια» προσφέρει σε παιδιά ηλικίας 12-17 ένα ασφαλές μέρος στο οποίο τυγχάνουν φροντίδας μέχρι να τελειώσουν οι γονείς τους από τη δουλειά. Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» έχει ως στόχο την παροχή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, σε οικογένειες οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που έχει πλήξει το νησί εδώ και λίγα χρόνια.

Έχοντας ήδη ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό για τη διανομή «1000 Πακέτων Αγάπης» και 1000 δωροεπιταγών σε παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου, το Andrey & Julia Dashin’s Foundation αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πολύτιμη δωρεά στο Δήμο Λεμεσού, ώστε να ενισχύσει τα δύο προγράμματα με επιπρόσθετα εργαλεία για να συνεχίσουν την παροχή στήριξης στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ο κ. Αντρέι Ντασίν συναντήθηκε με τον κ. Αντρέα Χρήστου, Δήμαρχο Λεμεσού, στις 9 Δεκέμβριου, για να παραδώσει επιταγή αξίας 5,000 ευρώ και μεγάλο αριθμό ολοκαίνουριων σχολικών τσαντών και γραφικής ύλης, που θα διανεμηθούν στα παιδιά που υπάγονται στα προγράμματα «Ανοιχτά Χέρια» και «Κοινωνικό Παντοπωλείο», καθώς και τραπέζια και καρέκλες για τις ανάγκες των προγραμμάτων.

Σχετικά με αυτή την προσφορά, ο κ. Ντασίν δήλωσε: «Ως ενήλικες, μια από τις μεγαλύτερες μας ευθύνες είναι να κρατήσουμε τη μαγεία και την ελπίδα που φέρνουν οι γιορτές των Χριστουγέννων ζωντανές, όσο πιο πολύ μπορούμε. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω τις οικογένειες που έχουν ανάγκη μέσα από αυτά τα δυο σημαντικά προγράμματα, και ελπίζω ότι αυτά τα μικρά δώρα θα ενθαρρύνουν τα παιδιά, τα οποία εκπροσωπούν το μέλλον μας, να δουλεύουν σκληρά στο σχολείο και να είναι επιμελή με τα μαθήματά τους».

 



Για να μάθετε περισσότερα για το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ιδρύματος.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στη σελίδα του στο Facebook


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ