Κριτής στο Voice έκανε ακροβατικά για να τον επιλέξει η διαγωνιζόμενη

«Θα ‘ταν πολύ περίεργο να μην επιλέξεις εμένα μετά από αυτό» σχολίασε ο Ρουβάς.

 


Article featured image
Article featured image

Κι ενώ η Κέλλυ (Καλλιόπη) Ντούλια ερμήνευσε ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι του Κραουνάκη, το «Πάτωμα», καταφέρνοντας να γυρίσει και τους 4 κριτές, κι ενώ όλοι δήλωσαν ότι εντυπωσιάστηκαν από την ερμηνεία και τους λυγμούς της διαγωνιζόμενης, στην προσπάθειά τους να τη διεκδικήσουν για τη φέρουν στην ομάδα τους… το τερμάτισαν.

Η Παπαρίζου είπε ότι θα έπεφτε για χάρη της στα πατώματα αλλά δεν της επιτρέπει το πολύ κοντό φόρεμά της, ο Ρουβάς έπεσε στα πατώματα μπροστά στα πόδια της και είπε ότι θα μπορούσε να κάνει κι άλλα, ενώ την έκπληξη έκανε ο Μουζουράκης με τα ακροβατικά του.

Στο σκηνικό που οριζοντιώθηκε ο Ρυβάς, ο Πάνος είπε «θα ήταν πολύ περίεργο να επιλέξεις τον Σάκη μετά απ’ αυτό», ενώ παρομοίως σχολίασε και ο Ρουβάς μετά το λίγο περίεργο ακροβατικό του Μουζουράκη, λέγοντας συγκεκριμένα «θα ‘ταν πολύ περίεργο να μην επιλέξεις εμένα μετά από αυτό», κορϊδεύοντάς τον ουσιαστικά.

Πάντως, όπως και να ‘χει, το φετινό Voice, μόνο βαρετό δεν είναι κι αυτό οφείλεται, πέραν από τις φωνάρες που διαγωνίζονται, στο πηγαίο χιούμορ κα την ευρηματικότητα αναφορικά με το πως διεκδικούν οι κριτές τους παίκτες.

Δείτε πιο κάτω τι ακριβώς συνέβη αλλά και ποιον επέλεξε τελικά η Κέλλυ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ