Χριστουγεννιάτικο παζαράκι με βιβλία από 50 σεντ

Μια αλλιώτικη ενέργεια ζωντανεύει στην Ά Δημοτική Αγορά, που βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού!

 


Article featured image
Article featured image

Τα βιβλιοπωλεία ΚΑΛΟΚΑΘΗ, των εκδόσεων ΚΑΛΟΚΑΘΗ, υποδέχονται τα Χριστούγεννα με μία ξεχωριστή γιορτή βιβλίου.

Από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, το βιβλιοπωλείο διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι βιβλίου στο κλειστό παραδοσιακό κτήριο της Ά Δημοτικής Αγοράς (Παντοπωλείο).

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή από τις 10.00 μέχρι και τις 22.00 καθημερινώς.

Σε αυτήν, όλοι οι λάτρεις του βιβλίου, παιδιά και ενήλικες μπορεί να επιλέξουν μεταξύ άλλων από μια τεράστια γκάμα βιβλίων συμπεριλαμβανομένου λεξικών, εξειδικευμένων σχολικών βοηθημάτων για μαθητές, φοιτητές και δασκάλους, σύγχρονων ελληνικών και ξένων λογοτεχνικών εκδόσεων, παιδικών, best sellers, οδηγών γνώσεων και ρετρό εκδόσεων.

Στο χώρο, θα διατίθενται εκδόσεις σε τιμές από 0,50 σεντ αλλά και μέχρι 90% έκπτωση δίνοντας έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει αλλά και να δωρίσει σε αυτούς που αγαπάει ολοκαίνουρια βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

Κατά τη διάρκεια του παζαριού, θα πραγματοποιηθούν διάφορες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους συμπεριλαμβανομένου προγραμματισμένων εκδηλώσεων με Καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, ταχυδακτυλουργία, χειροτεχνίες, διαδραστική αφήγηση παραμυθιών και υπογραφή βιβλίων από Έλληνες και Κύπριους συγγραφείς.

Η είσοδος για το παζάρι βιβλίου και της εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό και οι οικοδεσπότες του θα σας ζεστάνουν με καφέ και τσάι.

Περισσότερες πληροφορίες για το παζάρι και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

No automatic alt text available.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ