Το χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola επιστρέφει στην Κύπρο

Έχει γίνει σήμα κατατεθέν τόσο του brand του οποίου εκπροσωπεί, όσο και της γιορτής των Χριστουγέννων, αφού το κόκκινο φωτισμένο φορτηγό της εταιρείας που κυκλοφορεί παίζοντας γιορτινή μουσική, αποτελεί ίσως το πιο χαρακτηριστικό δείγμα του εορταστικού πνεύματος.

 


Article featured image
Article featured image

Η Α/φοι Λανίτη επανέφερε, έφεραν τα Χριστούγεννα λίγο νωρίτερα φέτος, επαναφέροντας μία αγαπημένη παράδοση, αυτή του χριστουγεννιάτικου φορτηγού της Coca-Cola, με στόχο να μοιραστεί τη χαρά των Χριστουγέννων με την τοπική κοινωνία της Κύπρου και τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Το Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola έκανε την εμφάνιση του το 1995 και μέχρι σήμερα έχει δώσει ζωή στη μαγεία των Χριστουγέννων σε εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο!

Από τις 14 έως τις 30 Δεκεμβρίου το φορτηγό θα ταξιδέψει σε όλη την Κύπρο και θα επισκεφθεί περισσότερους από 15 ΜΚΟ και ειδικά ιδρύματα για παιδιά, στα οποία θα μοιράσει παιχνίδια και χαρά.  

Η μαγεία των Χριστουγέννων θα ζωντανέψει καθώς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη, να τραγουδήσουν τα κάλαντα με την ομάδα χορωδίας Ωδείου Μusica Mundana και Πολιτιστικής Χορωδίας Γένεσις, υπό τη διεύθυνση της Γιάννας Θαλασσινού, και να ζήσουν όμορφες γιορτινές στιγμές.

Στη σελίδα της Lanitis Bros στο Facebook μπορείτε να παρακολουθείτε το ταξίδι του  Χριστουγεννιάτικου φορτηγού και να στέλνετε τις φωτογραφίες σας! Αναζητήστε το στους δρόμους της Κύπρου και μοιραστείτε την αισιοδοξία και τη χαρά!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ