Ο πρώτος ελληνορθόδοξος γάμος που παρουσιάστηκε στη Vogue [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ένα πανέμορφο σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι με σκηνικό τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες.

 


Article featured image
Article featured image

Η ελληνοαμερικανίδα Κωνσταντίνα Peterson (Connie) και ο Matthew Pavlovich και οι δύο επαγγελματίες στον τομέα των ακινήτων, έκαναν έναν υπερπολυτελή πριγκιπικό γάμο και η αμερικανική Vogue φιλοξένησε για πρώτη φορά στις σελίδες της, ελληνορθόδοξη γαμήλια τελετή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουνίου 2016 έπειτα από 7 χρόνια σχέσης.

«Πάντα αγαπούσα τους γάμους τον Ιούνιο και από μικρή λάτρευα τις πεόνιες», αναφέρει η Connie, σχετικά με την επιλογή της ημερομηνίας και του μήνα του γάμου.  

Η νύφη ήξερε από την αρχή ότι ήθελε να παντρευτεί στον ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες. 

«Από τους παππούδες μου, μέχρι τους γονείς μου, τις θείες και τους νονούς μου, όλοι παντρεύτηκαν σε αυτή την εκκλησία. Επιπλέον όλοι έχουμε βαφτιστεί εκεί. Δεν θα μπορούσα να ήθελα κάτι άλλο», εξηγεί στη Vogue.

 



«Μεγάλωσα περνώντας κάθε Κυριακή πρωί σε αυτή την εκκλησία, οπόταν είναι ένα μεγάλο κομμάτι του ποια είμαι. Ποτέ δεν είχα φανταστεί την τελετή του γάμου μου, αυτό πού ήξερα σίγουρα ήταν ότι ήθελα να παντρευτώ μέσα σε αυτή την εκκλησία».

Το ζευγάρι όπως δήλωσε η Connie, ήθελαν ένα καθαρά παραδοσιακό γάμο, για αυτό έψαξαν πολύ μέχρι να βρουν το μέρος που θα ταίριαζε στη ιδιοσυγκρασία τους.

 



Η δεξίωση και το πάρτι τελικά έγινα στο «The California Club», στο οποίο είναι μέλος ο πατέρας της και ο χώρος είναι αρκετά γραφικός. «Η τελετή χαρακτηρίστηκε από απλότητα, ομορφιά και συμβολισμούς, βασισμένη στα ελληνικά έθιμα τα οποία διατηρήθηκαν μέσα στους αιώνες», δηλώνει η Connie.

 



Στο δείπνο το μενού περιλάμβανε διάφορα ορεκτικά, αρκετά από τα οποία ήταν βασισμένα στην κλασσική ελληνική κουζίνα, όπως σπανακόπιτα, τυρόπιτα, και παϊδάκια με τζατζίκι. Ενώ στο επιδόρπιο εκτός από την γαμήλια τούρτα προσφέρθηκαν και ελληνικά γλυκά, όπως φρεσκοψημένους λουκουμάδες.

 



«Μετά το φαγητό βρεθήκαμε όλοι στην πίστα για χορό. Είχαμε κλείσει δύο μπάντες, μια τοπική και μια ελληνική. Η αγαπημένη μου στιγμή από όλη τη βραδιά μπορώ να πω πώς ήταν όταν ο Mathew προσπάθησε να χορέψει ζεϊμπέκικο, εντυπωσιάζοντας του πάντες.

 

 

Φωτογραφίες από τους Amy και Stuart Photography


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ