Η ανατολή του ήλιου… πάνω από τα σύννεφα [εικόνες & βίντεο]

Βίντεο με την ανατολή πάνω από τα σύννεφα, στη μαγική πόλη του, ανέβασε o πρίγκιπας του Ντουμπάι και τρέλανε το instagram.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτός ο πρίγκιπας είναι διαφορετικός. Κάνει ιππασία, ψαροντούφεκο, πηγαίνει για μπάρμπεκιου και πικνίκ, και ανεβάζει στιγμιότυπα της ζωής του στο instagram. Επίσης, είναι αθλητής, φωτογράφος και πάνω απ’ όλα, δεύτερος γιος του βασιλιά Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και διάδοχος του θρόνου του Ντουμπάι.

Ο πραγματικός «Αλαντίν» του Ντουμπάι είναι δημοφιλής όχι μόνο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 4,5 εκατομμύρια followers στο Instagram, μεταξύ των οποίων και πολλές χιλιάδες θαυμάστριες.

Το βίντεο που ανέβασε με την ανατολή του ηλίου στο Ντουμπάι πάνω από τα σύννεφα, είναι απλά ανεκτίμητο. Ο πρίγκιπας μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers του την καταπληκτική θέα του ενώ έπινε τον πρωινό καφέ του, και το βίντεο έχει σήμερα πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές.

Το βίντεο ελήφθη από την κορυφή του Burj Khalifa, ενός από τους πολλούς ουρανοξύστες της πόλης, και ψηλότερο κτήριο του κόσμου. Και όλοι ζήλεψαν τη θέα του. Μαζί κι εμείς!

 




 

A world of opportunities lie beneath. #MyDubai ❤ 5.12.2016 صباح السحاب للأحباب

A video posted by Fazza (@faz3) on




 

 

 




 

Have a nice #weekend

A photo posted by Fazza (@faz3) on




 




 

غيث #uzbekistan

A photo posted by Fazza (@faz3) on




 




 

With #myfriend tag your friend.

A photo posted by Fazza (@faz3) on




Πηγή: The toc

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ