Η Jessica κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα της και «ρίχνει» το internet [εικόνες + βίντεο]

Ίσως πολλοί αναρωτηθούν γιατί να προκληθεί τόσος μεγάλος πανικός από μια τέτοια σκηνή, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα κάνει πρόταση γάμου σε άλλη γυναίκα.

 


Article featured image
Article featured image

Το μυστικό όμως δεν κρύβεται εκεί, αλλά σε μια άλλη γυναίκα που χωρίς να το θέλει έγινε η πρωταγωνίστρια της ιστορίας.

Την ώρα λοιπόν που η Jessica έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα της, προσφέροντας της το δαχτυλίδι, η κυρία που βρισκόταν καθισμένη λίγο πιο κάτω ξεσπά αυθόρμητα σε χαμόγελα και δείχνει έντονο ενθουσιασμό για το ευτυχές γεγονός.

Η φωτογραφία που απαθανατίζει το γεγονός με την αντίδραση της κυρίας, ανέβασε στο twitter ο αδελφός της Jessica, Carlos Jair ο οποίος την συνόδευσε με το μήνυμα «Η αδερφή μου έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα της. Κοιτάξτε την αντίδραση αυτής της γυναίκας». 

Αυτή η αντίδραση ήταν που δημιούργησε το κύμα ενθουσιασμού στα social media, συγκινώντας τους χρήστες.

 



Το tweet του Carlos, μέχρι στιγμής έχει γίνει retweet (κοινοποιήσεις) περισσότερες από 111 χιλ. φορές ενώ έχει φτάσει τα 345,558 likes, από τις 18 Δεκεμβρίου που έχει δημοσιευθεί.

Η Jessica βλέποντας την ανταπόκριση που είχε η φωτογραφία της ζήτησε με tweet την βοήθεια των χρηστών για να εντοπίσει αυτή τη γυναίκα για να την ευχαριστήσει που χωρίς να το θέλει, έδωσε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα για τα δικαιώματα της LGBTIQ κοινότητας




 

Με πληροφορίες από την lifo.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ