Τέλος εποχής για την Ουτοπία της οδού Άρεως 48 στη Λευκωσία

Όπως λένε, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν ή καλύτερα στην περίπτωση της Ουτοπίας, όλα τα ωραία κάνουν τον κύκλο τους και προχωράνε στο επόμενο στάδιο.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά από δέκα χρόνια παραμονής, δημιουργία και πολλών όμορφων στιγμών στην οδό Άρεως 48 στη Λευκωσία, η εμπνευστές της Ουτοπίας ανακοίνωσαν πώς ήρθε η ώρα να κλείσουν ένα μεγάλο και πολύ πετυχημένο κύκλο.

«Ένα project που έγινε μετά από πολλή δουλειά δεκάδων ανθρώπων που πέρασαν κατά καιρούς από την Ουτοπία, οι οποίοι εργάστηκαν μαζί και συλλογικά για να φτιάξουν ένα ουτοπικό περιβάλλον, ήρθε η ώρα να φύγουμε και να αλλάξουμε τοποθεσία. Κρατάμε μαζί μας όλες εκείνες τις εμπειρίες και τις στιγμές που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια».

Η ομάδα της Ουτοπίας δεν αναφέρει τη νέα τοποθεσία που θα μεταφερθούν, παρά μόνο ότι το καινούργιο project που ετοιμάζουν είναι κάτι πολύ μεγάλο.

«Βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο και ψάχνουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να στρέψουμε την προσοχή μας εκεί και να δημιουργήσουμε και πάλι από την αρχή».

Όσοι είναι λάτρεις της Ουτοπίας, μπορούν να βρεθούν αυτή την εβδομάδα στην οδό Άρεως 48, για το τελευταίο ουτοπικό τραπέζωμα, να συζητήσουν και να βρουν νέες ιδέες για το μέλλον της Ουτοπίας.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ