Παραμονή Πρωτοχρονιάς με Vegas στη Λευκωσία

Οι Vegas έρχονται Κύπρο για μία και μοναδική εμφάνιση στη Λευκωσία, η οποία ξεκινάει λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος και θα διαρκέσει μέχρι και τις πρώτες πρωϊνές ώρες του 2017.

 


Article featured image
Article featured image

Μια γουρλίδικη εμφάνιση για τη νέα χρονιά, με ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά pop συγκροτήματα το οποίο γνωρίζει πολύ καλά πώς να ξεσηκώνει τον κόσμο και τη διάθεση για διασκέδαση.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο οι Vegas διανύουν μια άκρως δημιουργική φάση, με αφορμή και την ενσωμάτωση στο σχήμα της Κατερίνας Κουκουράκη η οποία αντικατέστησε επάξια την μέχρι πρότινος κεντρική τραγουδίστρια του γκρουπ, Μελίνα Μακρή, αφού η δεύτερη αποφάσισε να συνεχίσει με σόλο πορεία.

Πλέον, λοιπόν, οι Zeraw και DJ Airth, θα έχουν μαζί τους μια ιδιαίτερη φωνή-παρουσία, την οποία είχαμε γνωρίσει αρχικά το 2011 όταν συμμετείχε σε γνωστό talent show.

Ως εκ τούτου, η καινούργια φωνή των Vegas θα μας ξεσηκώσει για τα καλά τραγουδώντας «Ασ’ τους να λένε» αλλά και όλες τις μεγάλες επιτυχίες της μπάντας: «Φιλί», «Για σένα», «Πιο ψηλά», «Τους πονάει», «Μη σταματάς», «Ήρθε η στιγμή».

Οπότε, Παραμονή πάμε ACE, έτσι για να ξεκινήσουμε δυνατά το 2017.

 



Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

ACE Nicosia club

Μιχάλη Πασιαρδή 2, Έγκωμη, Λευκωσία

23:00 - 04:00

Για κρατήσεις: 96513461

Είσοδος €50 (ή €45 online) / Open Bar

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ