Χριστούγεννα στους δρόμους από τη «Διάσταση»

Τα Χριστούγεννα έφθασαν και η «Διάσταση»   παρουσιάζει τη μαγική παράσταση «Christmas in the Streets».

 


Article featured image
Article featured image

Μετά  από πολλά χρόνια η «Διάσταση», είναι ήδη έτοιμη για να μας ταξιδέψει  με ένα ξεχωριστό τρόπο σ’ένα μαγικό ταξίδι μέσα στον υπέροχο κόσμο των Χριστουγέννων.

Ο τίτλος  της καινούργιας παράστασης  είναι  «Christmas in the Streets» και θα παρουσιάζει διάφορες υπέροχες στιγμές που συναντά ο κάθε άνθρωπος όταν βρίσκεται σε μια πόλη τις μέρες των   Χριστουγέννων περπατώντας σε ένα όμορφα στολισμένο δρόμο όπου διαδραματίζονται πολλά .

Η Διάσταση  με την Παιδική Χορωδία , το Φωνητικό Σύνολο και την Ομάδα Χορού  είναι έτοιμη να μεταφέρει το κοινό σ ‘ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο τοπίο στη καρδιά των Χριστουγέννων!

Μαζί με τη «Διάσταση» ο εξαίρετος νέος τραγουδιστής Στέφανος Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Τις μουσικές ενορχηστρώσεις έκανε η Άντρια Κουνά και τις χορογραφίες  η Μαρία Μέση Αγγελίδου, Ναδίνα Λοϊζίδου, Ελένη Ο’Keefe και Χριστιάνα Ηλιάδου. Διεύθυνση παιδικής χορωδίας Χριστίνα Πισσουρίου Ιωάννου και Δήμητρα Πισσουρίου Κλουβάτου, διεύθυνση φωνητικού συνόλου και μουσική επιμέλεια Αντριάνα Σεργίδου.

Την  καλλιτεχνική επιμέλεια  έχει Μάριος Παπαδόπουλος.

Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στις 20:30.

Πληροφορίες-  25 87 87 44



Εισιτήρια:

Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 25377277

www.SoldOutTickets.com.cy, 70007705


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εργαλείο AI μπορεί να εντοπίζει έναν από τους πιο θανατηφόρους καρκίνους έως και 3 χρόνια πριν από τη διάγνωση

Article featured image

Άνδρας έσπασε νέο ρεκόρ για το μεγαλύτερο παζλ στον κόσμο

Article featured image

Ένας μαθητής βρήκε σε χωράφι το πρώτο αρχαίο ελληνικό έργο τέχνης που ανακαλύφθηκε στο Βερολίνο