Αν διαβάζεις (λίγο ή πολύ), το σημερινό απόγευμα δεν χάνεται!

Σήμερα (10 Δεκεμβρίου), στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής του βιβλίου, του BOOK ME, θα πραγματοποιηθεί ένα μαραθώνιος λογοτεχνίας στον πρώτο όροφο του Πολιτιστικού της Τράπεζας Κύπρου, στη Φανερωμένη.

 


Article featured image
Article featured image

Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι και τις 9 το βράδυ, 6 ώρες συνεχομένων παρουσιάσεων, αναγνώσεων, συζητήσεων για την ποίηση, την δημιουργική γραφή και την έμπνευση, με ομιλητές μερικούς από τους σημαντικότερους, νέους και παλαιότερους λογοτέχνες, από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Αν λίγο ή πολύ διαβάζετε, αυτό το απόγευμα δεν χάνεται.

 

Αναλυτικά το πρόγαμμα:

 

Ελένη Ξένου / Σταυρος Λαμπράκης

Στις 15:00, η Ελένη Ξένου, δημοσιογράφος και λογοτέχνης συζητά για την έμπνευση με τον καθηγητή δημιουργικής γραφής, ποιητή, Σταυρό Λαμπράκη.

 

Σταύρος Χριστοδούλου / Κωνσταντία Σωτηρίου

Στις 16:00 ο διευθυντής του πολιτιστικού ένθετου του Φιλελεύθερου, δημοσιογράφος και συγγραφέας Σταύρος Χριστοδούλου σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία με την προσφάτως βραβευμένη λογοτέχνιδα Κωνσταντία Σωτήριου για την ιστορία και την μυθοπλασία.

 

Άννα Κουππάνου / Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου

Κοντά στις 17:00, η Άννα Κουππάνου, νέα βραβευμένη συγγραφέας και εκπαιδευτικός αναλύει με τον επίσης βραβευμένο ποιητή Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου, την ποίηση.

 

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ-ΠΟΙΗΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ BOOK ME

 

Μαρία Ιωάννου / Μιχάλης Παπαδόπουλος

Στις 17.30, η βραβευμένη συγγραφέας Μαρία Ιωάννου, συζητά με τον δημοσιογράφο και ποιητή Μιχάλη Παπαδόπουλο τα σύνορα ποίησης και πεζού λογού.

 

Αριστέα Παπαλεξάνδρου / Νάσα Παταπίου

Στις 18.15, η ποιήτρια Αριστέα Παπαλεξανδρου και η ιστορικός, συγγραφέας και πολυβραβευμένη ποιήτρια Νάσα Παταπίου αναλύουν την έμπνευση στην ποίηση.

 

Πάνος Κυπαρίσσης

Στις 19:00, ο Ελλαδίτης πολυπράγμων ποιητής και σκηνοθέτης Πάνος Κυπαρίσσης αναλύει την «ποίηση και το τραύμα».

 

Σώτη Τριανταφύλλου

Και στις 19.30, η αγαπημένη πολυγραφότατη ιστορικός και λογοτέχνης, Σώτη Τριανταφύλλου θα «συνομιλήσει με το κοινό».

 

· Είσοδος ελεύθερη.

· Κατά τη διάρκεια του λογοτεχνικού μαραθωνίου, στο ισόγειο του Πολιτιστικού, θα λειτουργεί μπαζάρ βιβλίου με 9000 βιβλία σε μειωμένες τιμές.

· Κλήρωση βιβλίων μεταξύ των παρευρισκόμενων.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BOOK ME, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 10+1 ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ