Έρχεται μεγάλη έκθεση LEGO® στην Κύπρο

Μια διαδραστική και εκπαιδευτική έκθεση από LEGO® bricks, με θέμα την «Ιστορία του ταξιδιού» πρόκειται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα στις 27 Ιανουαρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Μια διαδραστική-εκπαιδευτική έκθεση από LEGO® bricks, που θα έχει ως κεντρικό θέμα την «Ιστορία του ταξιδιού», θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Για τον σκοπό θα καταφτάσουν 20 επαγγελματίες καλλιτέχνες LEGO®, οι οποίοι θα φτιάξουν με περισσότερα από 500.000 τούβλα LEGO® συνολικά 120 εκθέματα, τα οποία θα μπορούμε όλοι να θαυμάσουμε από κοντά.

Εκεί, θα δούμε μεταξύ άλλων το πλοίο του Τιτανικού, αεροπλάνα, αλλά και το διαστημόπλοιο που πήγε στο φεγγάρι, όλα φτιαγμένα με τουβλάκια LEGO®.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εκθέματα θα είναι μεγάλων διαστάσεων, όπως για παράδειγμα ο Τιτανικός του οποίου το μήκος θα ξεπερνάει τα 7 μέτρα.

Η έκθεση θα παρουσιάσει ολόκληρη την ιστορία των ταξιδιωτικών μέσων, δια μέσω των αιώνων.

Στο χώρο θα υπάρχουν οθόνες με ταινίες που θα παρουσιάζουν την ιστορία του διάσημου «τούβλου», καθώς και 100.000 LEGO® με τα οποία θα μπορούν να παίξουν μικροί και μεγάλοι.

Μάλιστα, θα υπάρχει και παιδική γωνιά στην οποία θα υπάρχουν ειδικά LEGO® για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 27 Ιανουάριου και θα διαρκέσει αρκετές ημέρες. Δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία λήξης της, ούτε και ο χώρος διοργάνωσής της (θα σας ενημερώσουμε σχετικά μόλις έχουμε νέα).

 Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 μέχρι τη 13.00 και από τις 16.00 μέχρι τις 20.00. Το ωράριο για τα Σαββατοκύριακα θα είναι συνεχές.   

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση ΕΔΩ.

  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ