Μιλώντας με έναν παπαράτσι [ΒΙΝΤΕΟ]

Υπάρχουν στην Κύπρο παπαράτσι;

 


Article featured image
Article featured image

Τα τελευταία δέκα σχεδόν χρόνια ο Λευτέρης Σολωμονίδης δουλεύει ως φωτογράφος για κυπριακά μίντια και κυρίως για κοσμικά και lifestyle περιοδικά.

Αν και αρχικά ασχολήθηκε με το αστυνομικό και το πολιτικό ρεπορτάζ, σύντομα συνειδητοποίησε πως θα προτιμούσε να καταπιαστεί με κάτι άλλο «που να κάνει τη δουλειά του πιο ενδιαφέρουσα» και να μην αναγκάζεται να βγάζει «τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα».

«Κάτι που να έχει σασπένς», όπως ενδεικτικά μας δηλώνει για πρώτη φορά μπροστά και όχι πίσω από την κάμερα.

Η «σύλληψη» μιας ανέμελης βόλτας της Βίσση ήταν η πρώτη του αποκλειστική φωτογραφία τύπου παπαράτσι που «όταν την πήρε στο γραφείο όλοι ενθουσιάστηκαν, αφού είχαν χρόνια να δημοσιεύσουν φρέσκια φωτογραφία» και ... κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Η ενδεχομένως έκτακτη ανάγκη να κρυφτεί μέσα σε έναν -καθαρό- κάλαθο σκουπιδιών υπήρξε μέχρι σήμερα η πιο περιπετειώδης καμουφλαρισμένη αποστολή που χρειάστηκε να φέρει εις πέρας ενώ ισχυρή είναι η επιθυμία του να ξεδιπλώσει μαζί μας τα πραγματικά του συναισθήματά για τις πενήντα κοσμικές κυρίες της Κύπρου, τις οποίες γνωρίζει όλες προσωπικά και πάρα πολύ καλά.

Στο ακόλουθο hang-out μαζί του μας απαντά επίσης σε ερωτήσεις όπως εαν συμβαίνει σελέμπριτι να του τηλεφωνούν με δική τους πρωτοβουλία για να πάει σε events που θα παρευρεθούν και να τους φωτογραφίσει, πώς νιώθει για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και εαν θα ήθελε ίσως κάποια στιγμή να συμμετάσχει και σε καμιά εικαστική έκθεση με προσωπική του δουλειά.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ