H σωτηρία του Ακάμα περνά από τη Λεμεσό

Σάτιρα και διαμαρτυρία μαζί

 


Article featured image
Article featured image

Με δεκαπέντε μόνο ευρώ κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη και δέκα ευρώ για τα μέλη, οι Φίλοι της Γης μας προσκαλούν για συμμετοχή στη μεγάλη παρέλαση της Λεμεσού με την ομάδα «S.O.S.T.E TON AKAMA».

«Μέσα από τη διοργάνωση αυτή, θα θέλαμε να σατιρίσουμε αλλά και να διαμαρτυρηθούμε παράλληλα για τις πιέσεις που δέχεται ο φυσικός πλούτος του Ακάμα στον βωμό του εύκολου και γρήγορου κέρδους».

Τα μέλη της καρναβαλίστικης ομάδας των Φίλων της Γης, θα μπορούν να ντυθούν ως φυτά και ζώα της Κύπρου (χελώνες, αγρινά, φώκιες, πουλιά, μέλισσες, πεταλούδες, δέντρα, θάμνοι, λουλούδια κλπ) και επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να κτίσουν τον Ακάμα.

Όπως ωστόσο τονίζεται τα φυτά και τα ζώα θα πρέπει να είναι πολύ περισσότερα από τους επιχειρηματίες.

Το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο για δημιουργία των στολών.

«Όσοι θέλετε μπορείτε να φέρετε κάποια υλικά και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες που έχουμε μαζέψει ώστε να δημιουργήσουμε μοναδικές στολές για την ομάδα μας. Η οργάνωση θεωρεί πιο οικονομική αλλά και οικολογική λύση, αν τα μέλη και οι φίλοι μας, φτιάξουν τις δικές τους ενδυμασίες, τροποποιώντας παλιές στολές ή παλιά ρούχα. Ιδέες για τις στολές μπορείτε να βρείτε στο facebook event μας».

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν μέχρι 3 Μαρτίου 2016. Οποιεσδήποτε δηλώσεις μετά την αναφερόμενη ημερομηνία δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Η μεγάλη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2016


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ