Η νέα διασκευή της Μαρίνα Σάττι είναι ότι πιο όμορφο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό

Μπορεί μια διασκευή σε ένα παραδοσιακό τραγούδι, το οποίο έχεις ακούσει ήδη εκατοντάδες φορές από τόσους άλλους ερμηνευτές, να σου προσφέρει κάτι καινούργιο;

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί.

Η διασκευή της Μαρίνας Σάττι στο «Θα σπάσω κούπες», ενός παραδοσιακού (Ιωνία, Μικρά Ασία), που ερμήνευσαν τόσοι και τόσοι (από τον Ελευθέριο Μενεμενλή το 1907 και τη Μαρίκα Παπαγκίκα το 1928, μέχρι τις πρόσφατες ερμηνείες των Δόμνα Σαμίου, Αρβανιτάκη, Γλυκερία, Ασλανίδου, Τσαλιγοπούλου κ.α.) είναι η πιο τρανή απόδειξη.

Ονειρική ερμηνεία! Τόσο αυτό που ακούς όσο και η εικόνα που βλέπεις σε ταξιδεύουν, σου δημιουργούν συναισθήματα, σου προκαλούν ευφορία.

Δεν ξέρω αν είναι όντως η καλύτερη διασκευή στο «Θα σπάσω κούπες», σίγουρα όμως είναι μια διασκευή που του προσφέρει κάτι καινούργιο, που μας προσφέρει κάτι καινούργιο.

Υπέροχο!

Η ενορχήστρωση και παραγωγή είναι της Μαρίνας Σάττι, η μίξη ήχου και το mastering του Μάριου Λαζ Ιωαννίδη @ MusicRoom Studio, ενώ η σκηνοθεσία και το μοντάζ της Ευτυχίας Ιωσηφίδου.

Μαζί με τη Μαρίνα στο βίντεο τραγουδούν οι Δάφνη Δαυίδ, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Οδυσσέας Ιωάννου Κωνσταντίνου, Θάνος Λέκκας, Άρης Πλασκασοβίτης και Βιργινία Φραγκούλατζη, ενώ μουσική παίζουν οι Αλέξανδρος Φραγκούλατζης (ξυλόφωνο), Στέλιος Φραγκούς (μπάσο) και Χάρης Παρασκευάς (τύμπανα).

Ρόλο ενδυματολόγου είχε ο Δήμος Κλιμενώφ, ενώ το hair-styling επιμελείται η Ιουλία Συγριμή.

Το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο στα iTunes/ Spotify/Amazon στις 22 φεβρουαρίου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ