Έξι Πρόεδροι και η προσπάθεια τους για να λυθεί το Κυπριακό

Μια ανοικτή στο κοινό συζήτηση, με το πέρας της οποίας θα μπορούμε να υποβάλουμε ερωτήματα και να παραθέσουμε σκέψεις και προβληματισμούς.

 


Article featured image
Article featured image

Ομιλητές θα είναι οι κύριοι Νίκος Χριστοδουλίδης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρύσης Παντελίδης, Εκτελεστικός Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Κοσμήτορας της Σχολής Διεθνών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου, και Νίκος Περιστιάνης, Κοινωνιολόγος / Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιώργος Κέντας, Επίκουρος Kαθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ παρέμβαση στη συζήτηση θα κάνει ο συγγραφέας του βιβλίου «Έξι Προεδρικά Πορτραίτα: Πολιτικά βιώματα με τους Προέδρους της Κύπρου την ιστορική περίοδο των τελευταίων πενήντα χρόνων» κ. Κώστας  Ν. Χατζηκωστής.

Ο κ. Χατζηκωστής, πρόεδρος του συγκροτήματος «Δίας», έχει βιώσει τις προσπάθειες των έξι Προέδρων της Κυπριακής Δημοκρατίας οι οποίοι για μισό αιώνα επιχείρησαν να λύσουν το Κυπριακό.

Η εκδήλωση εξάλλου πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με αφορμή την έκδοση αυτού του εξαιρετικά ενδιαφέροντος βιβλίου.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 18:00, αίθουσα ΟΥΝΕΣΚΟ, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό για όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν και να υποβάλουν μετά το τέλος της συζήτησης τα δικά τους ερωτήματα και σκέψεις.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ