Στην Κύπρο τα φυσικά καλλυντικά Honey Therapy

Από μια αμιγώς κυπριακή επιχείρηση

 


Article featured image
Article featured image

Εμπλουτίζεται η κυπριακή αγορά καλλυντικών με τα υψηλής ποιότητας φυσικά προϊόντα Honey Therapy, με τους καταναλωτές να έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού.

Τα προϊόντα φέρνουν αποκλειστικά στην Κύπρο η «Ευρωπαϊκή Μελισσοκομία» (www.EuroBeeKeeping.com), μια αμιγώς κυπριακή επιχείρηση, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία «Αρκαδική Μελισσοκομία», με δράση στον χώρο της μελισσοκομίας από το 1981.

Είναι ευρέως γνωστό ότι το μέλι και τα υπόλοιπα προϊόντα της μέλισσας έχουν εξαιρετικές καλλυντικές ιδιότητες, προσφέρουν ενυδάτωση, αναζωογόνηση και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις αλλεργίες και τη γήρανση.

Το μέλι, ο βασιλικός πολτός, η γύρη, η πρόπολη και το φυσικό κερί της μέλισσας, αποτελούν τα κύρια συστατικά των προϊόντων Honey Therapy.

Εκτενείς εργαστηριακές μελέτες και εφαρμογές συνδύασαν υψηλής ποιότητας φυσικές πρώτες ύλες με το πιστοποιητικό Ecocert, όπως τα αιθέρια έλαια από φυτά και φυσικά άλατα με τα προϊόντα της μέλισσας, δημιουργώντας τα μοναδικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς του Honey Therapy.

Η συλλογή προϊόντων αποτελείται από 3 διαφορετικές σειρές: την Sweet Aphrodisiac με ξεχωριστό άρωμα βανίλιας που διεγείρει τις αισθήσεις, την Forbidden Fruit με αναζωογονητικό άρωμα ανθών πράσινου μήλου και την White Fantasy με μυστηριώδες άρωμα musk.

Κάθε σειρά αποτελείται από φυσικό butter σώματος που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, και επιβραδύνει τη γήρανσή της.

 

 

Το body scrub από άλατα προσφέρει βαθιά απολέπιση, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του οξυγόνου στην επιδερμίδα. Το lip butter -με φυσικό κερί μέλισσας- θεραπεύει και ενυδατώνει τα ξηρά και σκασμένα χείλη, ενώ το body lotion θρέφει με βαθιά ενυδάτωση την επιδερμίδα, χαρίζοντας της μεταξένια υφή.

 

 

Παράλληλα, στα προϊόντα Honey Therapy περιλαμβάνονται κρέμες χεριών με υψηλή περιεκτικότητα shea butter, κατάλληλες για ξηρά και ερεθισμένα χέρια, οι οποίες χάριν στο μέλι που περιέχουν έχουν αναγεννητικές ιδιότητες, αγνά σαπούνια απολέπισης που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιούν τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, και φυτικά σαπούνια που περιέχουν θυμαρίσιο μέλι, έλαιο καρύδας, φοινικέλαιο και βούτυρο καριτέ σε 9 διαφορετικά αρώματα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην «Ευρωπαϊκή Μελισσοκομία» στο 22 014030 και το info@eurobeekeeping.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ