Τα πολύ όμορφα κορίτσια έχουν… πολύ μεγάλα προβλήματα [ΒΙΝΤΕΟ]

«Αυτή η ταινία είναι ένας συγκαλυμμένος φόρος τιμής στα όμορφα κορίτσια που συναντήσαμε στη ζωή μας», λέει το παριζιάνικο σκηνοθετικό ντουέτο των Paul & Noé γι’ αυτή τη συνεργασία τους.


Article featured image
Article featured image

«Παρά την εύκολη ζωή που φαίνεται πως ζουν, αντιμετωπίζουν κι αυτές καθημερινά τις δικές τους προκλήσεις».

Το χαριτωμένο ερωτικό μήνυμα των δύο νεαρών ενώνεται με ήχους τζαζ μουσικής και άφθονες πόζες σε μία προσπάθεια να αναζωογονήσουν την εκτίμηση τους για τα όμορφα κορίτσια.

«Ακόμα περιμένω εκείνο το κορίτσι να μου τηλεφωνήσει» συμπληρώνει μελαγχολικά ο Paul καθώς σκέφτεται τα θέματα που έχει και ο ίδιος με ένα όμορφο κορίτσι. «Υποθέτω πως θα πρέπει να περιμένω να γυρίσει από την διαστημική της αποστολή».

 


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σε πόλεις από όλο τον κόσμο, άντρες βιντεοσκοπούν γυναίκες τη νύχτα στον δρόμο χωρίς τη συναίνεσή τους

Article featured image

Αν θέλεις να γιορτάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλιώς, σού έχουμε μια πρόταση που ξεχωρίζει

Article featured image

Τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν κάνει άνθρωποι όταν ήταν απένταροι