Η Ζήνα επιστρέφει στις οθόνες μας με ένα twist [και ως ζευγάρι με τη Γαβριέλλα]

Δύο ήταν οι ξένες σειρές που μας είχαν κολλήσει στις οθόνες μας τη δεκαετία του 90’ και αφορούσαν την ελληνική μυθολογία, ο Ηρακλής και Ζήνα: The Warior Princess.



 


Article featured image
Article featured image

Την τότε επιτυχία φαίνεται πώς θέλει να επαναλάβει ο σεναριογράφος του πιλότου της νέας σειράς, μόνο που αυτή τη φορά το sequel θα είναι ελαφρώς παραλλαγμένο και πιο κοντά στα σημερινά δεδομένα. 



Ο ίδιος κατά τη διάρκεια όμως μιας γραπτής (Q & A) συνέντευξης στο Tumblr αυτή την εβδομάδα, ανέφερε πώς θέλει να εξερευνήσει πλήρως τη σχέση των δύο βασικών χαρακτήρων, αφήνοντας να εννοηθεί πως στη νέα αυτή εκδοχή, η Ζήνα και η πιστή σύντροφος και συμπολεμίστρια Γαβριέλλα, θα είναι κάτι παραπάνω από φίλες. 

Όπως είναι γνωστό, το NBC έχει παραγγείλει εδώ και καιρό στον σεναριογράφο και συγγραφέα Javier Grillo-Marxuach (The 100) να γράψει τον πιλότο για το reboot της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, o Marxuach έγραψε: «Η Xena θα είναι μια τελείως διαφορετική σειρά για πολλούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος να την "αναστήσουμε", αν όχι για να εξερευνήσουμε πλήρως το είδος μίας σχέσης που θα μπορούσε μόνο να υπονοηθεί τη δεκαετία του 1990». 

Το Hollywood Reporter έγραψε τον Ιούλιο πως το NBC σχεδίασε το reboot της «Ζήνα» για αυτό το φθινόπωρο.  Εκείνη την εποχή μάλιστα, είχε γίνει γνωστό πως το κανάλι επιζητούσε την επιστροφή της Lucy Lawless τόσο στον πρωταγωνιστικό ρόλο όσο και ως μέλος της παραγωγής - χωρίς η ίδια να επιβεβαιώνει ποτέ τη σχετική φημολογία.   

Τον ίδιο μήνα ωστόσο η Lucy Lawless μαζί με την Renee O'Connor ανάρτησαν μία selfie μαζί, ίσως σε μία έμμεση νύξη για τη συμμετοχή τους στην επιστροφή της σειράς. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ