Έκθεση σουρεαλιστικής μεταφυσικής ζωγραφικής «Τα δάκρυα της Αλόρας»

Η έκθεση της Αλόρα αφορά πίνακες από λάδι σε καμβά, ενώ η ίδια μας πληροφορεί επίσης ό,τι, μέσα στο πλαίσιό της θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια νέα μορφή τέχνης που δημιούργησε και θα παρουσιάσει. Ονομάζεται Surreal Metaphysics Art.

 


Article featured image
Article featured image

Tα στάδια που ακολουθούνται και σχετίζονται με την διαδικασία της δημιουργίας της συγκεκριμένης μορφής τέχνης, Surreal Metaphysics Art  είναι τα ακόλουθα πέντε.

 

1.Έργο που ζωγράφισα με λάδι σε καμβά.

2. Φωτογραφίες του έργου.

3. Ψηφιακή επεξεργασία -Digital Painting

4.Μεταμόρφωση -Transformation.

5. Το αποτέλεσμα Surreal Metaphysics -image to digital art.Σημειωτέο ότι μπορεί να προσφερθεί έργο της συγκεκριμένης τεχνοτροπίας υπό την μορφή τυπώματος σε φύλλο αλουμινίου.

Η δημιουργία της νέας μορφής τέχνης  Surreal Metaphysic Art εκ μέρους της καλλιτέχνη, αποσκοπεί στο να δώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο την ευκαιρία απόκτησης σε προσιτή τιμή, έργων τέχνης υψηλού επιπέδου, της συγκεκριμένης κατηγορίας.

 «Η τέχνη έχει να κάνει  με την ανάγκη κάθε ανθρώπου να εκφράσει το βαθύτερο εαυτό τον οποίο στην καθημερινότητα μας κρύβουμε πίσω από τις κοινωνικές συμβάσεις και απωθούμε στο ασυνείδητο μας. Επομένως, τέχνη είναι μια απελευθερωτική διαδικασία. Είναι ο θρίαμβος της Αγάπης, του Έρωτα με την ευρεία του έννοια επί του θανάτου».

  

Surreal Metaphisics Art «Τα δάκρυα της Αλόρας”

Παρασκευή 25 Μαρτίου, 19.00 (εγκαίνια)

Πάνος Σολωμονίδης, Λεμεσός

Η έκθεση θα είναι παραμείνει ανοικτή και για τις 26 Μάρτιου, μεταξύ 10.00-23.00.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ