Dream team θέλει να κάνει τη Σίτι ο Πεπ

Τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής top επιπέδου σε κάθε γραμμή θα συνοδεύσει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Σίτι από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

 


Article featured image
Article featured image

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, ακόμα υφίσταται η προοπτική του Champions League και ο Μάνουελ Πελεγκρίνι καλείται να διασφαλίσει την είσοδο στην τετράδα της Premier League, όμως, οι περισσότεροι ανυπομονούν για την έναρξη της εποχής του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Και παρότι ο 45χρονος προπονητής εργάζεται για τη Μπάγερν Μονάχου μέχρι το τέλος Ιουνίου, οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν αρχίσει να καταγράφονται...

Ο Πεπ αναδείχτηκε προπονητικά και ποδοσφαιρικά στη Μπαρτσελόνα, οπότε δεν θα μπορούσε να λείψει ένας από τη Βαρκελώνη... Ο γκολκίπερ Μαρκ Άντρε τερ Στέγκεν φέρεται να έχει επιλεγεί, προκειμένου να αυξήσει τον ανταγωνισμό στον Τζόε Χαρτ, το νούμερο «1» της Εθνικής Αγγλίας.

Φέτος, η Σίτι έχει δεχτεί 32 γκολ στην Premier League, όσα και η 14η της βαθμολογίας Γουότφορντ, κάτι που συνιστά μία εξαιρετικά άσχημη επίδοση. Ο Γκουαρδιόλα σχεδιάζει λίφτινγκ στο κέντρο της άμυνας και αναζητά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον -επιρρεπή στους τραυματισμούς- Κομπανί, αφού οι Μανγκαλά και Ντεμιτσέλις δεν πείθουν.

Οι στόχοι έχουν επικεντρωθεί στον 21χρονο στόπερ της Αθλετίκ Μπιλμπάο, Αϊμερίκ Λαπόρτε, καθώς και στον συνομήλικό του, Τζον Στόουνς, ο οποίος αγωνίζεται στην Έβερτον και είναι «ψημένος» από το αγγλικό πρωτάθλημα. Όσο για το κόστος απόκτησης τους; Εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που οι Άραβες ιδιοκτήτες έχουν τη διάθεση να δαπανήσουν.

Στη μεσαία γραμμή, ο Γκουαρδιόλα θέλει να προσθέσει ποιότητα και «πνευμόνια». Ένας ο οποίος έχει το «πακέτο» είναι αναμφίβολα ο Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους και σίγουρα θα εκδηλωθεί το ενδιαφέρον της Σίτι. Ακόμα ένας από τη Μπαρτσελόνα αναφέρεται ως υποψήφιος στόχος, αλλά ο Σέρτζιο Μπούσκετς δύσκολα θα φύγει από το Καμπ Νόου.

Τέλος, για την επίθεση, πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός συνεργάζεται με τον Ισπανό προπονητή στο Μόναχο και θεωρητικά, ξέρει τη φιλοσοφία του και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Όσο για διάφορα σενάρια για τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, αυτά θα παραμείνουν όνειρα θερινής νυκτός...


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ