Ετοιμαστείτε για το 3ο International Tattoo Convention Cyprus

Μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, έρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην Κύπρο, φιλοξενώντας περισσότερους από 70 ντόπιους αλλά και ξένους Tattoo Artists, με κύριο στόχο να παρουσιάσουν στον κόσμο την τέχνη και τις τεχνικές τους.

 


Γνωρίστε από πρώτο χέρι πρωτότυπες τεχνικές δημιουργίας τατουάζ και επιλέξτε τον καλλιτέχνη που θα δημιουργήσει το δικό σας τατουάζ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1ης – 3ης Απριλίου στους Χαρουπόμυλους στην παλιά Λεμεσό, με Djs και μπάντες από Κύπρο και εξωτερικό να ντύνουν μουσικά την εκδήλωση.

Για  συνεχή ενημέρωση, μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα του Cyprus International Tattoo Convention (http://cyprustattooconvention.com/). Για όσους επιθυμείτε να προαγοράσετε τα εισιτήρια σας, είτε για το τριήμερο, είτε για μια από τις ημέρες τις εκδήλωσης, έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση στο διαδίκτυο.

Από την ερχόμενη Πέμπτη σταμάτα η προπώληση εισιτηρίων και θα υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο του φεστιβάλ, στην τιμή των €10 ημερησίως. Την Παρασκευή 1η του Απρίλη θα υπάρχει και η δυνατότητα για αγορά τριήμερου εισιτηρίου στη τιμή των €20.

 

#Infos

1 Απρίλη: 11:00πμ– 23:00μμ

2 Απρίλη: 10:00πμ - 23:00μμ

3 Απρίλη: 10:00πμ - 22:00μμ

3-Day Pass: €15 (Η τιμή ισχύει μόνο για προπώληση)

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ


Σχετικα

Κάπως έτσι θα είναι το iPhone 11

12 συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά που καίει τον Αμαζόνιο

Διαμαρτυρία και στη Λευκωσία για τον Αμαζόνιο

Παγκόσμια διαμαρτυρία σήμερα για τον Αμαζόνιο

Μία (τρανή) απόδειξη ότι οι Λεμεσιανοί αντιγράφουν τους Παφίτες και τους Λευκωσιάτες

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την Κύπρο [από τη Μέση Ανατολή]