Τουρίστες βιντεογραφούν λιοντάρια να κατασπαράζουν βουβάλι

Εκεί όπου η επιβολή του ισχυρού κυριολεκτεί

 


Article featured image
Article featured image

Επισκέπτες του Εθνικού πάρκου Κρούγκερ στη Νότια Αφρική απολάμβαναν το σαφάρι τους μέσα στο τζιπ τους. Ο οδηγός τους εξηγούσε διάφορα πράγματα για τη ζωή των άγριων ζώων. Ξαφνικά το τζιπ «κοκαλώνει». Στα δεξιά τους και σε απόσταση αναπνοής, δυο βουβάλια μάχονται για τη ζωή τους.

Το ένα φεύγει το δεύτερο δέχεται επίθεση από δυο λιοντάρια που το ρίχνουν κάτω και τα κατασπαράζουν.

«Μην κουνηθείτε και δεν θα μας πειράξουν» ακούγεται μια φωνή να ψιθυρίζει μέσα στο τζιπ. Τα δυο λιοντάρια συνεχίζουν να τρώνε τη λεία τους και στο γεύμα και ακόμη δύο τα ακολουθούν.

Ξαφνικά ένα από τα λιοντάρια φαίνεται πως δεν πεινάει πολύ, ή βαριέται. Παρατάει το θύμα,περπατάει προς το τζιπ και ξαπλώνει νωχελικά σαν μια τεράστια γάτα δίπλα από το όχημα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αυτό που βλέπετε είναι στολή Halloween και μέσα της κρύβεται ένα πασίγνωστο μοντέλο

Article featured image

«Never big enough»: Στα άδυτα της βιομηχανίας μεγέθυνσης πέους (που γνωρίζει τεράστια άνθηση)

Article featured image

Για πρώτη φορά χορηγήθηκε σε άνθρωπο ιός που σχεδιάστηκε από την τεχνητή νοημοσύνη