Τι γίνεται όταν η solo ικανοποίηση μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή

Όταν ξεπερνάς το μέτρο, σίγουρα πάντα κάπως θα το πληρώσεις. Θα πει κάποιος τώρα πώς να βάλεις μέτρο στην ευχαρίστηση; Έλα όμως που αν δεν το κάνεις θα το πληρώσεις και μάλιστα ακριβά.

 


Article featured image
Article featured image

Ο αυνανισμός είναι κάτι υπέροχο, από πολλές οπτικές, αλλά πρέπει να ξέρεις πώς αν το παρακάνεις τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά. Όχι δεν θα τυφλωθείς, ούτε θα τελειώσει το σπέρμα σου αν είσαι άντρας, παρόλα αυτά οι συνέπειες είναι πολύ χειρότερες.

Ο διευθυντής του ουρολογικού τμήματος στο Detroit Receiving Hospital, Δρ. Richard A. Santucci, σε μια πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για όλα αυτά που μπορούν να πάθουν τα γεννητικά μας όργανα από το υπερβολικό «παιχνίδι».

Κάταγμα στο πέος

Ελπίζω να ξέρετε πως δεν υπάρχει κάποιο κόκαλο που κρατάει όρθιο ένα στητό πέος. Υπάρχει όμως ένα εσωτερικός πυρήνας που λέγεται «corpus cavernosum» που μπορεί να σπάσει ή να πάθει κάποια ρήξη εξαιτίας ακροβατικού στο σεξ ή υπέρμετρου αυνανισμού.

Κάθε άντρας που έχει επιβιώσει από ένα τέτοιο συμβάν έχει μιλήσει για τόσο πόνο, που θα προτιμούσε να χτύπαγαν τα καλάμια του με σφυριά. Ο γιατρός ανέφερε μάλιστα το παράδειγμα ενός 17χρονου, ο οποίος μετά από μια ιδιαίτερα αυνανιστική ημέρα, κατά την οποία ταλάνιζε το πέος του για σχεδόν 24 ώρες, ένιωσε ένα «ποπ» και μετά το πέος του χαλάρωσε αμέσως, ενώ στην συνέχεια άρχισε πρήζεται. Συνέχισε να φουσκώνει μέχρι που πήρε το σχήμα μιας μελιτζάνας, οπότε και πήγε στα επείγοντα.

Δυστυχώς, πολλές δύσμοιρες ψυχές καταλήγουν να κάνουν τέτοια ζημία στον εαυτό τους, ενώ κανονικά προσπαθούν να αποφύγουν τον αυνανισμό. Το Ιράν και διάφορες άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής έχουν έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό καταγμάτων πέους, ένα στοιχείο το οποίο αποδίδεται σε μια αντι-αυνανιστική τεχνική που λέγεται taghaandan, κατά την οποία λυγίζουμε τάχιστα την στύση, έτσι ώστε να την ρίξουμε. Πολλοί νέοι όντως την ρίχνουν. Στα τάρταρα. Μαζί με το πέος τους.

Εσωτερική αιμορραγία

Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια έκανε μήνυση στην εταιρεία κατασκευής σεξουαλικών παιχνιδιών Pipedream Products Inc, επειδή ένας δονητής της εταιρίας παραλίγο να την σκοτώσει. Την μια στιγμή χρησιμοποιούσε το αντικείμενο για την ευχαρίστησή της και την άλλη ένιωσε έναν δυνατό πόνο στον κόλπο, τον οποίο ακολούθησε και άφθονο αίμα.

Ο φίλος της κάλεσε ασθενοφόρο και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διέφυγε τον κίνδυνο. Η αιμορραγία τελικώς προήλθε από ζημιά σε μια από τις λαγόνιες αρτηρίες της, οι οποίες βρίσκονται βαθιά στο υπογάστριο και μπορούν να σπάσουν όταν δεχτούν χτύπημα από κάποιο αμβλύ αντικείμενο το οποίο εισέρχεται στον κόλπο ή τον πρωκτό.

Αίμα στην ουρήθρα

Δεν αυνανίζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Κάποιοι γουστάρουν να σφίγγουν γερά το πέος τους, άλλοι εστιάζονται στο κεφάλι του οργάνου και κάποιοι γουστάρουν να βάζουν ξένα αντικείμενα μέσα στην ουρήθρα τους.

Ένας ηλικιωμένος Αυστραλός θεώρησε καλή ιδέα να χώσει ένα πηρουνάκι δέκα εκατοστών εκεί. Ακολούθησε πολύ αίμα, πολύ λιπαντικό και μια ιατρική λαβίδα για να αφαιρεθεί το αντικείμενο, ενώ πλέον ο κύριος πρέπει να ουρεί με λαβή αντίστοιχης με αυτή που κάνουμε σε μια μάνικα, δηλαδή με τον αντίχειρα πάνω από το στόμιο.

Και μιας και βρισκόμαστε στο θέμα, ο Δρ. Santucci θα ήθελε να χρησιμοποιήσει αυτήν την στιγμή για να σας υπενθυμίσει να μην βάζετε μολύβια, ξυλάκια για κοκτέηλ, θερμόμετρα και γενικά το οτιδήποτε μέσα στην ουρήθρα σας. Το αντικείμενα δεν αναφέρονται τυχαία, τα έχει αφαιρέσει ο ίδιος κατά καιρούς.

Σκισμένο όσχεο

Ως ενήλικοι, τις περισσότερες φορές βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την εξής καταθλιπτική αλήθεια: η δουλειά μας είναι βαρετή. Ένα άλλο πράγμα που χαρακτηρίζει εμάς τους ενήλικες, είναι οι τρόποι που θα ανακαλύψουμε για να διαχειριστούμε αυτήν την βαρεμάρα.

Μια ιδέα που σίγουρα δεν είναι καλή όμως είναι να δοκιμάσεις να αυνανιστείς στον χώρο εργασίας σου, ειδικότερα δε αν σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν βαριά μηχανήματα.

Ένας άντρας, το έμαθε αυτό με τον πιο σκληρό τρόπο, όταν θέλοντας να την βρει όπως ήθελε, άρχισε να πιέζει το πέος του πάνω σε έναν ιμάντα μετάδοσης κίνησης. Έλα όμως που πάνω στον οργασμό ξεχάστηκε, έγειρε παραπάνω από όσο θα έπρεπε πάνω στην ιμάντα, με αποτέλεσμα να πιαστεί πάνω του, ο ιμάντας να του μαγκώσει το όσχεο και να εκσφενδονίσει εκείνον στην μια άκρη του δωματίου και έναν από τους όρχεις του στην άλλη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο λαμπρός φίλος μας αποφάσισε ότι δεν χρειαζόταν άμεσα ιατρική βοήθεια, οπότε και συναρμολόγησε το διαλυμένο του όσχεο με ένα συρραπτικό και συνέχισε να δουλεύει. Η ιστορία αναδημοσιεύτηκε τόσο πολύ στο διαδίκτυο που ο περισσότερος κόσμος υποθέτει πως πρόκειται για κάποιον αστικό μύθο. Δυστυχώς όμως για τον φίλο μας, η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Γάγγραινα

Πριν μερικά χρόνια, ένας κατά τα λοιπά υγιής 29χρονος μπήκε στο νοσοκομείο. Είχε πυρετό και έκανε εμετό για δύο συνεχόμενες ημέρες.

Αφού οι γιατροί κατάφεραν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του, έμαθαν ότι αυνανιζόταν με κρεμοσάπουνο μέχρι που ερεθίστηκαν το όσχεο και το περίνεό του και είδαν πως το πέος του ήταν πλέον καλυμμένο με νεκρωτικό ιστό και «χτυπημένο» από την γάγγραινα Fournier (google it).

Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το πέος τελικά, αλλά αν ο ασθενής είχε αργήσει λίγο ακόμα θα μπορούσε να είχε χάσει όχι μόνο το πέος του, αλλά και τη ζωή του. Μην γίνετε αυτός ο τύπος.

Θάνατος

Και φτάνουμε στο χειρότερο σενάριο: Σε κάποιες περιπτώσεις, γίνεται να πεθάνει κανείς από αυνανισμό. Τον Δεκέμβριο του 2014, μια γυναίκα έπαθε καρδιακή προσβολή αφού είχε κάνει παράπονα για πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Εν τέλει ανακαλύφθηκε πως είχε πάθει αιμορραγικό σοκ, το οποίο είχε προέλθει από αυθόρμητη ρήξη της αριστερής λαγόνιας αρτηρίας. Λαμβάνοντας πληροφορίες από τον άντρα της και παρατηρώντας τους έντονους τραυματισμούς στα γεννητικά της όργανα, οι γιατροί κατέληξαν ότι η γυναίκα είχε αυνανιστεί ιδιαίτερα έντονα με τον δονητή της.

Αν και κατάφεραν να ελέγξουν την αιμορραγία, η γυναίκα τελικώς υπέκυψε στα τραύματά της. Τέτοιου είδους θάνατοι βέβαια είναι σπανιότατοι, οπότε μην χάσετε και τον ύπνο σας.

Οι πιο συνήθεις θάνατοι από αυνανισμό, προέρχονται από τον συνδυασμό της γνωστής πράξης με την αυτοερωτική ασφυξία, κάτι που σκοτώνει μια ανά 2,000,000 ψυχές κάθε χρόνο στις χώρες της δύσης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Δρ. Santucci.

Υπάρχουν όμως και καλά νεά

Πριν όμως παρατήσετε τον αυνανισμό, ακούστε τα λόγια του Δρ. Santucci. «Είναι αρκετά δύσκολο να αυνανιστείς υπερβολικά. Σε 20 χρόνια καριέρας μου το έχω δει μόνο δύο φορές». Για να αποφύγετε την ίσως πιο άβολη επίσκεψη στα επείγοντα, απλά κάντε το με μέτρο.

Αν παρατηρήσετε κάποιο τραύμα ή κάποιον διαρκή πόνο μετά από μια γερή αυνανιστική «άσκηση», τότε απλά κόψτε την για λίγο μέχρι το σώμα σας να επανέλθει. 

Καμιά φορά βέβαια, ο αυνανισμός είναι και μια έκφραση μιας βαθύτερης ψυχολογικής κρίσης, καθώς πολλές φορές μπορεί να είναι και ένα μέσο για να αντιμετωπίσει κάποιος υψηλά επίπεδα στρες. Σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που η απλή λογική δεν αρκεί για να βάλετε όριο, απευθυνθείτε σε κάποιον ψυχίατρο.


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ