«Εγώ… ΑΛΦΑΜΕΓΑ» λέει η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Ως η νέα πρέσβειρα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ,

 


Article featured image
Article featured image

Μια νέα, φρέσκια διαφημιστική καμπάνια λανσάρουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με πρωταγωνίστρια τη δημοφιλή παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία αποτελεί πλέον το νέο πρόσωπο των προσφορών τους.

Με σλόγκαν «Εγώ… ΑΛΦΑΜΕΓΑ», στη νέα διαφημιστική καμπάνια συνδυάζονται οι διάφορες καθημερινές στιγμές της Χριστιάνας, με τους βασικούς πυλώνες προσφορών των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Γιώργος Θεοδότου: «Η επιλογή της Χριστιάνας ήταν για εμάς μια ξεκάθαρη απόφαση, καθώς είναι ένα από τα ιδιαίτερα αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης στην Κύπρο και ευρύτερα των ΜΜΕ, προσιτή και απλή που με το χαμόγελό της κερδίζει τον καθένα. Θα ήθελα να επισημάνω πως η εν λόγω καμπάνια έρχεται να ενισχύσει την ευρύτερη επικοινωνία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τους καταναλωτές, αφού ήδη στον αέρα βρίσκεται και η εκστρατεία μας, με πρεσβευτή τον σεφ Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί το κύριο μας πρόσωπο για τα φρέσκα προϊόντα».

Από πλευράς της, η Χριστιάνα Αριστοτέλους ανέφερε ότι με ιδιαίτερη χαρά έχει αποδεχθεί την πρόταση των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και εξέφρασε την ικανοποίηση της για την άψογη συνεργασία και το τέλειο αποτέλεσμα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ