Διάκριση για Κύπριο skydiver σε διαγωνισμό στις ΗΠΑ

Ο Τάσος Πολυκάρπου με άλμα σε ελεύθερη πτώση από τα 12,500 πόδια και ταχύτητα που φτάνει κοντά στα 350 χιλιόμετρα ανά ώρα, κατάφερε να διακριθεί στον παγκόσμιο διαγωνισμό. 

 


Article featured image
Article featured image

Ο ταλαντούχος Κύπριος skydiver, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, κατακτώντας την 13η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, στον διαγωνισμό Wingsuit Performance, με χορηγό την DHL Express Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο κάθε αγώνας που απάρτιζε τον διαγωνισμό αποτελείτο από δύο γύρους που περιλάμβαναν αγώνα χρόνου, αποστάσεων και ταχύτητας. Στον ημιτελικό και τον τελικό, ο Πολυκάρπου χωρίς να χάσει βαθμούς σε κανέναν από τους αγώνες του, κατάφερε να συγκεντρώσει συνολική βαθμολογία 256.6%.  

Ο Πολυκάρπου προγραμματίζει να λάβει μέρος σε συνολικά έξι διεθνείς αγώνες για φέτος, συμπεριλαμβανομένου και ενός από τους πιο extreme αγώνες ανά τον κόσμο, αυτόν της Red Bull ACES. 

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Γιατί χιλιάδες νέοι «παραγγέλνουν» φαγητό που δεν έρχεται ποτέ

Article featured image

Πόσες ώρες πριν από τον ύπνο πρέπει να πίνετε τον τελευταίο καφέ

Article featured image

Το φυσικό «φάρμακο» που μειώνει το στρες και βελτιώνει τον ύπνο