Με 14 νέους προορισμούς συνδέει την Κύπρο η Cobalt Air

Με τη διαδικασία αδειοδότησης της εταιρείας να βρίσκεται στα τελικά της στάδια, ο κ. Διάκου προχώρησε στην πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του πτητικού προγράμματος της COBALT.

 


Article featured image
Article featured image

Η ανακοίνωση έγινε επ’ ευκαιρία της συμμετοχής της στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2016» - τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση της χώρας. 

Στόχος της εταιρείας είναι η βαθμιαία επέκταση του δικτύου της, που θα γίνει πραγματικότητα χάρη στα νέα αεροσκάφη που σύντομα θα προστεθούν στον στόλο της. 

Σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας, μέχρι τον Ιούλιο, η COBALT θα πετάει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Λονδίνο, Μάντσεστερ, East Midlands, Γλασκόβη, Κάρντιφ, Δουβλίνο, Παρίσι, Βηρυτό, Τελ Αβίβ και Τεχεράνη, ενώ νέοι προορισμοί θα αναμένεται να προστεθούν, μέχρι τον Οκτώβριο. 

Η εταιρεία η οποία πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των Κυπρίων, στηρίζει με κάθε τρόπο την τοπική οικονομία, επιλέγοντας να εργοδοτήσει κυρίως, εργατικό δυναμικό από την Κύπρο. 

Ένα σημαντικό ποσοστό των υπαλλήλων της αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένους πρώην υπαλλήλους των Κυπριακών Αερογραμμών. Σήμερα, η εταιρεία εργοδοτεί 145 άτομα, ενώ σύντομα οι υπάλληλοί της αναμένεται να αυξηθούν σε 175. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ