Πώς να αυξήσουμε τα κέρδη στην επιχείρησή μας

Το Entrepreneur Bootcamp 2016 που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, θα σας δώσει τα εργαλεία και τις στρατηγικές για να μετατρέψετε την ιδέα σας σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. 

 


Article featured image
Article featured image

Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας στις 23 & 24 Απριλίου 2016, με σκοπό να βοηθήσει τους επιχειρηματίες στην Κύπρο να αυξήσουν τα κέρδη τους, να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να δώσει τις στρατηγικές που λειτουργούν στη σημερινή οικονομία για την επέκταση των επιχειρήσεών τους τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο διεθνούς φήμης ομιλητής John Lee, διευθύνον σύμβουλος των ‘Wealth Dragons’, ένας από τους πιο δυναμικούς νέους επιχειρηματίες του Ηνωμένου Βασιλείου, συγγραφέας του best-seller «The Wealth Dragon Way» και διεθνώς αναγνωρισμένος ομιλητής σε θέματα online business, πωλήσεων και επενδύσεων σε ακίνητα, που επιστρέφει στην Κύπρο μετά την μεγάλη επιτυχία του Entrepreneur Bootcamp 2015 και θα είναι ο κύριος ομιλητής. 

Αν έχετε ήδη την δική σας επιχείρηση, το σεμινάριο αυτό θα σας δώσει τα εργαλεία για να αυξήσετε τους πελάτες σας, τις πωλήσεις και τα κέρδη και να πάρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης. Θα σας βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε συστήματα στην επιχείρησή σας, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο και μπορεί να αναπτυχθεί η επιχείρηση σας χωρίς να εξαρτάται από το πόσες ώρες εργάζεστε εσείς μέσα σε αυτή.  

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες στο Entrepreneur Bootcamp θα μάθουν πως να: 

Αυξήσουν τα κέρδη των επιχειρήσεων τους

Μετατρέψουν οποιαδήποτε ιδέα σε κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο 

Πάρουν την επιχείρηση τους στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης

Δημιουργήσουν ένα ισχυρό Προσωπικό Brand στον τομέα τους

Διπλασιάσουν το πελατολόγιο τους σε σύντομο χρονικό διάστημα 

Αναπτύξουν την επιχείρησή τους σε νέες αγορές

Δημιουργήσουν τα κατάλληλα συστήματα την επιχείρησή τους, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να εργάζονται συνεχώς μέσα στην επιχείρηση

Δημιουργία νέων Μοντέλων Εισοδήματος μέσα στην επιχείρησή, που φέρουν πολύ περισσότερα έσοδα

Δημιουργήσουν μια επιχείρηση που μπορούν να λειτουργούν από οπουδήποτε στον κόσμο.  

Ξεκινήσουν μια επιχείρηση με μικρό προϋπολογισμό

Στρατηγικές Social Media και Online Marketing για την προσέλκυση μιας σταθερής πελατείας, καλής ποιότητας πελατών.

Η νοοτροπία για την επιτυχία στις επιχειρήσεις και τις υψηλές επιδόσεις, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την επιτυχία που επιθυμείτε.

Η εκδήλωση έχει επίσης ως στόχο να φέρει μαζί δυναμικούς επιχειρηματίες, για το σκοπό της δικτύωσης.Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια επισκεφτείτε το: www.entrepreneur2016.eu

Τηλ. εκδήλωσης 70008087.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ