Ο Oscar Wilde έρχεται στο K Cineplex

Μια νέα εκδοχή του πασίγνωστου θεατρικού του Oscar Wilde ‘The importance of being Earnest’, θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση στο K Cineplex.

 


Article featured image
Article featured image

Η συγκεκριμένη παράσταση ανέβηκε στο Vaudeville Theatre του Λονδίνου, τον Οκτώβριο που μας πέρασε, και έλαβε αποθεωτικές κριτικές με τέσσερα αστέρια από τους The Guardian, The Times, The Evening Standard, Daily Mail, The Independent και The Stage. 

Η παραγωγή αυτή του More2Screen με πρωταγωνιστή τον γνωστό Βρετανό ηθοποιό David Suchet στο ρόλο της Lady Bracknell, και σκηνοθέτη τον πολυβραβευμένο Adrian Noble (Amadeus, The Kings Speech, Chitty Chitty Bang Bang) υπόσχεται να προσφέρει αστείρευτες στιγμές γέλιου στο κοινό της Κύπρου. 

Η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο των Cine Events του K Cineplex, που περιλαμβάνουν θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα, και συναυλίες, που μεταδίδονται είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα στη μεγάλη οθόνη. 

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10ευρώ για τις μαγνητοσκοπημένες προβολές και στα 18 ευρώ για τις ζωντανές, με welcome drink και τσιμπήματα κατά την άφιξη. Η μετάδοση του The importance of being Earnest θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου. 

Για πληροφορίες και τις ώρες προβολής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του K Cineplex ή καλέστε στο 24 819022


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ